Dagens horoskop söndag 21/5

20 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även söndagen blir aktiv, men kanske lite lugnare än lördagen. Idag fokuserar du på att ha det bra, att umgås med dina vänner och att njuta av livet. Det blir en dag då du skämmer bort dig själv och unnar dig saker som du brukar avstå ifrån under veckorna.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen tillåter du dig att vara både lat och aktiv under dagen. Du njuter gärna av en sen morgon och en lång frukost men sedan är det full fart. Du har mycket inplanerat och du vill inte hamna efter. Under dagen kan ett sms eller ett samtal få dig att fundera över somaren.

Tvillingarna 21/5-20/6

Är vädret med dig så är du gärna utomhus den här söndagen men om du inte har den möjligheten så försöker du i alla fall komma hemifrån ett par timmar på dagen. Söndagen passar bra att besöka vänner eller familj som du inte ser så ofta. Det finns särskilt en äldre släkting som skulle uppskatta ett besök.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen är en bra dag då du vilar mycket. Du häntar kraft i naturen och i dina vänner. Det här är en bra dag att bara njuta och samla energi. Ibland behöver du få vara lat och bara vara här och nu utan krav från omvärlden. Det blir en riktig vilodag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar mycket om Carpe Diem mentaliteten. Du fångar inte bara dagen utan även ögonblicket. Det här är en tid då du njuter lite extra av att leva, särskilt om du har möjlighet att spendera dagen utomhus i Solen. Din förbindelse med Solen gör att du mår extra bra då den tittar fram.

Jungfrun 23/8-22/9

Under söndagen kan en konflikt som lurar under ytan förstöra lite av den härligt sömniga stämningen som råder. Vad du behöver göra är att erkänna att det finns ett problem och adressera det på rätt sätt. Genom att lyfta ämnet när du är lugn har du större chans att lösa problemet.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det din tur att stötta din vän. Hen är ledsen över att en personlig relation inte fungerar så bra och hen söker både ditt råd och ditt stöd i den här frågan. Hen har tur, du är en person som verkligen är bra på att ge råd när det kommer till relationer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har fått ett väldigt frestande erbjudande som du efter moget övervägande är tvungen att tacka nej till. Även om det svider lite i själen så vet du att det här är det bästa beslut som du kan fatta. Även om erbjudandet är bra så är tidpunkten helt fel för dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det strålar om dig den här söndagen och du går in för att söka upp personer att umgås med. Du vill göra saker och du har inget emot lite äventyrliga aktiviteter så länge de inte blir alltför påfrestande fysiskt. Kvällen handlar om gemenskap, god mat och om att trivas tillsammans.

Stenbocken 22/12-19/1

på söndagen är du ditt charmigaste jag och din klokhet i kombination med din värme och humor får människor att dras till dig. Det finns något stabilt och tryggt med Stenbocken och det gör att många personer som träffar dig för första gången känner att de kan öppna upp sig för dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag passar du på att undersöka nya miljöer och att shoppa en del. Du skämmer bort dig själv en massa men det kan också bli en och annan present till dina nära och kära. Kvällen handlar om förvånande nyheter.Det blir en ganska skön och lugn kväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter att helt låta fantasin få sväva ut igår så tar du dig tid att förankra dina idéer lite mer i verkligheten idag. Ett sätt att göra det är genom att låta ditt undermedvetna bearbeta dina planer medan du ägnar dagen åt fysiskt arbete som att fixa i hemmet eller påta i jorden.

VÄDUREN 21/3-19/4

x

OXEN 20/4-20/5

x

TVILLINGARNA 21/5-20/6

x

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

KRÄFTAN 21/6-22/7

x

LEJONET 23/7-22/8

x

JUNGFRU 23/8-22/9

x

VÅGEN 23/9-22/10

x

SKORPIONEN 23/10-21/11

x

SKYTTEN 22/11-21/12

x

STENBOCKEN 22/12-19/1

x

VATTUMANNEN 20/1-18/2

x

FISKARNA 19/2-20/3

x

Annons