Dagens horoskop lördag 20/5

19 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På lördagen tar du flera olika initiativ. Du är på hugget och du vill göra saker. Det kan finnas en risk att din partner eller vän inte är lika ivrig som du är. Ni kanske måste hitta en kompromiss så att båda känner att den här dagen ger er en behållning. I övrigt en rolig och äventyrlig dag.

Oxen 20/4-20/5

Hela helgen handlar om att få igång goda vanor och att starta upp en hobby som du velat hoppa på men som det inte funnits utrymme för under våren. Du kan tillåta dig vara lite självcentrerad idag. Du måste unna dig att fokusera på dina egna behov mellan varven.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar mycket om naturen och om att umgås med människor som ger dig en bra energi. Oavsett om du tillbringar dagen i skog och mark eller föredrar lite mer urban stadsnatur så blir det en dag där du verkligen får möjlighet att varva ned.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du lyfta ett jobbigt ämne med en vän eller familjemedlem. Det handlar till stor del om att du förstår vikten med att ni är öppna och ärliga mot varandra även om det gör ont ibland. Din vän är inte riktigt lika inkännande som du är. Kvällen handlar om vänner och fest.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Är vädret med dig den här dagen finns det en möjlighet att du ger dig ut relativt tidigt på morgonen för att sedan inte gå in förrän väldigt sent. Du njuter lite extra den här tiden på året. Solen ger dig energi och ger dig en varmare och mildare personlighet.

Jungfrun 23/8-22/9

På lördagen har du äntligen kunnat släppa jobbet helt och bara gå upp i nuet. Det blir en dag då du slappnar av och ägnar dig åt saker som är praktiska och kreativa på samma gång. Det kan vara ett hantverk eller att samla familjen kring en lyxig fika med hembakade kakor.

Vågen 23/9-22/10

Idag öppnar du upp dig rörande ett problem som du har. Din vän har alltid varit stöttande och förstående och idag är inget undantag. Det är skönt att känna att någon har ens rygg när det gäller. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en fest eller middag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är väldigt social och utåtriktad den här lördagen. Om du inte har något inplanerat så letar du rätt på personer som du kan umgås med och som är sugna på att göra något kul. Det blir en bra och fartfylld dag där du helt går upp i nuet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

En person som du bryr dig mycket om är just nu svår att få kontakt med. Du har provat med de flesta sociala medier, men hen svarar inte på något. Du är orolig för din vän eftersom det brukar innebära att hen har problem när hen drar sig undan. Idag försöker du söka upp din vän fysiskt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag öppnar du upp dig för nya vänskapsband. Du vill gärna umgås med människor som du inte känner så väl och det gör du om du arbetar eller om du testar på en ny hobby. Det blir en bra lördag även om du kan vara lite trött på morgonen.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag umgås du gärna med familj och vänner eller om du måste med kollegor. Det blir en ganska avslappnande dag där fokus ligger på att komma varandra nära snarare än att vara så aktiv. Den här dagen fokuserar mycket på god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag har du storslagna visioner, kanske inte helt realistiska men ändå med en kärna av verklighet. Du drömmer stort just nu och att ha det kommer att leda fram till något som på sikt är bra för dig. En vän lyckas få dig att delvis begränsa dina planer något, så att de blir mer konkreta.

Annons