Dagens horoskop fredag 19/5

18 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag finns det en känslighet hos dig som gör att du lätt tar åt dig av kommentarer eller pikar. Under fredagen är det viktigt med kommunikation, både att berätta hur du känner men också att vara noga med att lyssna när andra försöker prata med dig.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en dag som andas romantik. Det är Nymåne både i Oxens och Tvillingarnas tecken vilket skapar en härlig atmosfär. Som singel njuter du i fulla drag av den här dagen medan Oxar i ett förhållande kan känna sig lite kluvna, särskilt om dagen bjuder på en oväntad flirt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är du på toppenhumör och som alltid när du mår så här bra så sprider du din charm omkring dig. Det blir en rolig dag där du lägger mer fokus på att umgås med dina kollegor än på att göra så mycket nytta. Kvällen blir lika rolig som dagen men den kan bli ganska sen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Nymånen ger dig extra mod och en vilja att uttrycka dina känslor idag. Har du ett förhållande finns det en rak och öppen kommunikation mellan er två idag. Det finns också en god chans att singel Kräftan möter någon väldigt speciell den här fredagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På fredagen känner du dig ovanligt romantisk, det här rör särskilt Lejon som har förhållanden sedan tidigare. Som singel kan den här påverkan mer ta sig i uttryck att du blir ovanligt vänlig och omtänksam mot familj och vänner.Du är mån om att alla ska trivas.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir något av ett äventyr. Oavsett vart du befinner dig så handlar dagen om att utmana dig själv att våga vara lite impulsiv. Som jordtecken, särskilt som Jungfru, har du svårt att improvisera. Du gillar att ha mallar att gå efter så därför försöker du pusha dig själv att bli modigare.

Vågen 23/9-22/10

Idag är en utmärkt dag att hinna med saker som du måste ha en vardag till men som du aldrig har tid med i vanliga fall. Oavsett om det är bankärenden eller att kolla upp en kurs som du vill gå så har du tid för det den här dagen. Det finns också möjlighet att överraska en äldre släkting med ett besök.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Du brukar inte ha något emot att testa dina rädslor så länge det handlar om fysiska utmaningar. Idag möter du din inre demoner och då är du inte alls lika kaxig. Det är modigt av dig att vilja se sanningen även om den inte är vacker. Kvällen blir betydligt lättsammare.

Skytten 22/11-21/12

Idag påverkas du starkt av både Nymåne och undertryckta känslor. Det blir en dag som handlar om minnen och om att känna sig klar med ett kapitel i sitt liv för att kunna gå vidare. Fredagen blir sentimental och berör dig på djupet. Kvällen handlar om barndomsvänner.

Stenbocken 22/12-19/1

Du brukar alltid vara på gott humör på fredagar, men den här fredagen har du sett fram lite extra emot. Det blir en dag som går fort. Du småpysslar en hel del idag. Kvällen handlar om vänskap, om skvaller och om en massa god mat. Kan du är du gärna utomhus den här fredagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Är du bortrest kan du ha lite hemlängtan den här fredagen. Även om du vet att du måste gå vidare med ditt projekt så hindrar det inte att du egentligen helst vill vara hemma. Som singel och oberoende kan det bli en emotionellt uttömmande, men rolig fredag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är du på ett strålande humör. Du njuter verkligen av den här dagen och gör det bästa för att både dina vänner och dina kollegor ska må lika bra som du gör. Kvällen bjuder på överraskningar och på fest. Det blir en rolig och lite annorlunda fredagskväll.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons