Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 18/5

18 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag väljer du att jobba praktiskt om du kan. Du gillar att se hur olika uppgifter växer fram och nu får du dessutom tålamod från Oxen vilket hjälper dig att slutföra de projekt som du påbörjat, något som du i vanliga fall kan ha lite svårt för. Kvällen blir intressant och lärorik.

Oxen 20/4-20/5

Även torsdagen fokuserar mer på fysisk aktivitet. Den här dagen handlar även om att bygga förtroenden och att skapa kontakter. Du visar upp en härlig kombination av stora visioner och praktiskt utförande. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det här blir en dag att minnas. Inte nog med att den bjuder på en ganska ovanlig överraskning, du stöter även på en person som du trodde var borta från ditt liv för alltid och det väcker upp starka känslor inom dig. Det här mötet kan vara både positivt och negativt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag blir du tvungen att jobba i en situation som du vanligtvis inte alls är bekväm med. Till många av dina vänners förvåning slutför du den här utmaningen på ett ansvarsfullt och moget sätt. Du visar att du kan vara den vuxna i en jobbig situation.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det extra viktigt att stå upp för dina åsikter. Du har många omkring dig som vill göra sina röster hörda så ska du sticka ut från mängden bör du vara bestämd. På kvällen kan en släkting eller vän be dig om råd i en fråga som rör ekonomi.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag sänker du tempot rejält oavsett om du arbetar eller är ledig. Har du möjlighet är du utomhus och påtar i jorden. Du har en närhet till naturen som gör att du känner dig mer levande när du får möjligheten att se hur saker växer och tar form. Du älskar att odla.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familjen och dina nära som är i fokus. Du tillbringar så mycket av dagen du kan med dina kära men du vill också få tid till andra aktiviteter som en hobby eller kanske till och med en spontan shoppingrunda. Det verkar som du vill fräscha till dig inför sommaren.

Skorpionen 23/10-21/11

På torsdagen gör du ett ärligt försök att förlåta en person som gjort fel. Du kan vara väldigt långsint när du sätter den sidan till och det är inte ett drag som du uppskattar hos dig själv. Eftermiddagen ser ut att kunna bjuda på en lekfull aktivitet.

Skytten 22/11-21/12

Du kan upplevas som lite pragmatisk den här torsdagen, något som inte vanligtvis förknippas med den glada, drömmande Skytten. Du står med båda fötterna på jorden och du undviker att fatta förhastade beslut. När du planerar för framtiden idag så gör du det på ett ganska fyrkantigt sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ovanligt stressad den här torsdagen. Det kan vara sjukdomar eller annan frånvaro som gör att din arbetsbörda ökar. Försök att ta en sak i taget och undvik att stressa. På kvällen planerar du för helgen, du har en massa roliga idéer.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tycker du att du har sett och hör tillräckligt , nu vill du visa hur dina tankar och funderingar går kring ert gemensamma projekt. Du kan stöta på personer som tycker att du är lite för snabb i vändningarna. Försök att inte irritera dig på dem utan var övertygande om varför du har rätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag bestämmer du dig för att lägga mycket av det som är negativt i ditt liv bakom dig och börja fokusera på det som är positivt istället. För dig handlar det till stor del om ett medvetet beslut. Kvällen blir rolig och utmanande, du testar dina gränser på olika sätt.