Dagens horoskop onsdag 17/5

16 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen sänker du tempo flera snäpp. Den här dagen är det viktigare att leverera med kvalitet än att få mycket gjort. Under de första dagarna den här veckan gjorde du upp många planer som du nu vill börja förankra dem i verkligheten.

Oxen 20/4-20/5

Idag ligger fokus på att få lagom mycket gjort. Du väljer att alternera mellan administrativa uppgifter och att jobba praktiskt. Just nu får du ut mer av att arbeta med dina händer, men ibland kan du inte välja. Kvällen blir väldigt mysig och underhållande. Den bjuder på en hel del skratt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även i dag är det effektivitet och noggrannhet som gäller, men idag är du lite bättre förberedd. Du tar dig tid på vissa moment för att försäkra dig om att du gör på rätt sätt och det visar sig vara en bra strategi. Det går ett rykte om dig och en kollega, något som kan skapa problem framöver.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag kan du upplevas som lite grälsjuk. Du blir irriterad på småsaker och du kan tända till i situationer där du borde försöka uppträda behärskat. Det här är en dag då du ska undvika att göra affärer. Kvällen handlar om att ta sig an en personlig utmaning.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag verkar du vara på utbildning eller en kurs av något slag. Det blir en dag då du lär dig en hel del nya saker men också en dag då du träffar många trevliga och inspirerande människor. På kvällen är du väldigt slut psykiskt, du behöver tid att smälta alla intryck.

Jungfrun 23/8-22/9

Om du planerar att ta en längre helg så handlar onsdagen om att göra klart inför ledigheten och om att avsluta projekt som blivit liggande på grund av tidsbrist. Det blir en bra dag som går fort trots allt. kvällen ägnar du åt ett firande av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Idag blir du arg på riktigt. Du har en kollega som kan vara rätt så nedvärderande mot andra och det stör du dig på. Idag går hen för långt vilket resulterar i att du, av alla människor, sätter ned foten. Vågen brukar använda sig av diplomati snarare än auktoritet, men inte idag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag ber äntligen en vän eller familjemedlem om ursäkt för något hen har gjort. Du har gått och väntat på att den här personen ska erkänna sitt misstag, men hen är nästan ännu mer envis än vad du är. En kollega ger dig ett väldigt användbart tips idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen är du lite mer reserverad och försiktig om man jämför med inledningen på veckan. Idag är du mycket för att ta en sak i taget och att inte chansa. Det går emot hela din person att ta risker den här dagen. Kvällen handlar om att förlåta en vän.

Stenbocken 22/12-19/1

På onsdagen är det full fart och det gäller att hålla tempot uppe. Du har mycket du vill hinna med innan det är dags att gå hem. Kvällen verkar bjuda på underhållning av något slag. Det blir en rolig kväll som kantas av skratt, god mat och trevligt sällskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag handlar det mycket om att iaktta och om att lära sig. Du kan vara väldigt diplomatisk och det visar du prov på idag.. Många är imponerade av ditt avslappnande förhållningssätt. Kvällen blir lättsam, den handlar om annorlunda men god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tycker att en chef eller en auktoritet gör fel och det är du inte sen med att påpeka. För din del handlar det den här dagen om att vara på hugget och om att markera mot saker som du upplever är orättvisa. Kvällen blir lugn och skön.

Annons