Dagens horoskop tisdag 16/5

15 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen handlar om att ta för sig i olika situationer och att inte vara rädd för att synas och höras. Du har en stor personlighet och idag får du möjligheten att vara i fokus, något som du uppskattar. Kvällen handlar om att dela en hemlighet och om att öppna upp sig.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen försöker du att förmedla en idé som du har till din chef. Du tycker att det är viktigt att hen förstår hur du känner. Eftermiddagen och kvällen handlar om vänskap och om att försöka förstå hur en vän resonerar även om ni tänker väldigt olika.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag är det högt tempo som gäller och det är oftast inte ett problem för dig så länge det inte innefattar att du samtidigt ska vara väldigt noggrann. Du ogillar att jobba på detaljnivå men idag verkar du inte ha något annat val. På kvällen bollar du din frustration med en vän.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du vill göra saker på ditt sätt idag och då blir det svårt att anpassa sig efter en grupp. När du är på det här humöret kan du både vara väldigt envis och tjurig. Kan du, bör du därför välja att jobba själv. Då undviker konflikter. Kvällen handlar om övning som ger färdighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att sitta still idag. Det finns en rastlöshet hos dig som gör att du får myror i benen om du blir för passiv. Idag passar det bra att arbeta fysiskt och att röra på dig. Under dagen kan du få höra ett rykte om en förändring på ditt arbete.

Jungfrun 23/8-22/9

På tisdagen kan du stöta på en del knepiga uppgifter, men tack vare att du är så väldigt fokuserad lyckas du lösa dem utan större besvär. Tisdagen handlar även om ett förtroende som du får av en vän. Du inser hur värdefullt det är att hen är så ärlig mot dig.

Vågen 23/9-22/10

Idag trappas tempot upp ytterligare och det gäller att du hänger med. Du kan vara lite fladdrig av dig och ha svårt att fokusera vilket gör att du inte riktigt klarar av pressen lika väl som mer stabila tecken. Kvällen blir rolig och stimulerande.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du lite mer samarbetsvillig, men dina kollegor får ändå en känsla av att du är helt utmattad. Sanningen är snarare tvärtom, du är rastlös och skulle behöva någon ny form av stimulans. Kvällen handlar om att ta för sig i olika sammanhang.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns något framåt och positivt över ditt tecken idag. Du vill upptäcka nya saker och testa dina gränser. Det blir en rolig och nyfiken tisdag där du lär dig både om dig själv och andra. Under dagen får du chansen att utveckla en idé som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag kan du slappna av igen eftersom den värsta faran verkar vara över. Även om du fortfarande bara är försiktigt optimistisk så känner du inte samma oro som igår. Kvällen verkar bjuda både på träning och på en massa hemmamys. Det blir en skön och varierande kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen befinner du dig i en ganska ovan miljö och det gäller att du kan ta på dig en mask av självsäkerhet eftersom du kommer att utmanas på olika sätt. En kollega kan vara väldigt fyrkantig i sitt sätt att resonera och det kommer inte att gagna er idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag visar du dig från din tuffaste sida fast det är jobbigt. Du tycker egentligen inte om att behöva sätta upp en fasad, men i det här fallet känner du att du har något val. Det handlar om att vara modig i en situation som har med ditt arbete att göra.

Annons