Dagens horoskop måndag 15/5

14 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På måndagen har du ovanligt mycket energi och driv för att vara du i början av veckan. Du känner dig entusiastisk och du tar gärna ledningen i olika grupp projekt. Som Vädur är du oftast en bra ledare även om du ibland kan sakna en viss lyhördhet.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en rolig dag som går fort. Du har mycket att göra inledningsvis men avslutar sedan med en ganska lugn eftermiddag. I dag är en bra dag att börja dela med dig av dina kunskaper till en kollega eller vän. Kvällen handlar om att göra något för dig själv som till exempel att träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det är full fart på dig den här måndagen. Du har en massa frågor och du nöjer dig inte med godtyckliga svar. En chef kan bli lite matt av all din energi, hen orkar inte hålla samma tempo som du gör. Kvällen bjuder på fysisk aktivitet, något som ger dig utlopp för all din energi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du måste visa självsäkerhet och auktoritet den här måndagen. Du ska samarbeta med ett gäng ganska färgstarka individer, de kommer att både utmana dig och försöka sätta dig på plats. Visa att du inte är en person som går att köra över.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du verkar få möjlighet att testa nya uppgifter på jobbet i början av den här veckan och det är något du bör tacka ja till. Just nu har du ett starkt behov av omväxling och av att få utmana dig själv. På eftermiddagen träffar du gärna en vän över en fika och lite skvaller.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är ovanligt pigg den här måndagen och det är en positiv energi som du tar med dig in i veckan. Idag har du förmågan att både jobba snabbt, effektivt och väldigt ordentligt. Du är nöjd med dig själv och din chef berömmer din insats. Kvällen blir mysig och familjär.

Vågen 23/9-22/10

Du stressar upp dig i onödan den här måndagen. Även om du har mycket att göra så är det hanterbart bara du funderar igenom dagens uppgifter ordentligt. Du pratar mycket med en kollega som har en negativ inverkan på dig. Hen sprider sitt missnöje omkring sig.

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns mycket ork i ditt horoskop men väldigt lite vilja just nu. Du skulle kunna ge betydligt mer på jobbet men sanningen är den att du inte vill. Ditt problem är att du har svårt att bita ihop när saker känns motigt, då blir du sur och sätter dig på tvären istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag har du roligt och du testar dina gränser. Det är en dag då du både utmanar dig själv och andra. För dig är det viktigt att visa att du vågar ta initiativ och att du är driven. En chef blir lite extra imponerad av ditt sätt att hantera en kris den här dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen finns det en rastlöshet i ditt tecken. Du verkar oroa dig en hel del över en vän, ett barn eller ett husdjur. Om du arbetar kan det leda till koncentrationssvårigheter. Kvällen handlar om att bestämma något som har med sommaren att göra.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är väldigt trött den här måndagen, men det hindrar inte att du har en plan som du tänker hålla dig till. Idag träffar du nya spännande och ibland komplicerade människor. Du vill se om ni kan få till ett samarbete som gynnar alla inblandade parter.

Fiskarna 19/2-20/3

Det händer något den här måndagen som gör att du måste ändra på vissa planer som du har. Det kommer att handla om att anpassa sig och om att göra det bästa av en svår situation. Genom att vara lyhörd och flexibel kan du hjälpa en vän som har det tufft.

Annons