Dagens horoskop söndagen 14/5

13 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På söndagen brottas du med ett moraliskt dilemma och det enda du är säker på är att du inte är säker på någonting. Sök svaret i ditt hjärta, det är oftast där du fattar dina mest empatiska beslut. Under kvällen får du sällskap av en vän eller familjemedlem.

Oxen 20/4-20/5

På söndagen planerar du en hel del. Det kan vara mat för de kommande veckorna, hur du ska få vardagen att gå ihop rent logistiskt eller så planerar du för när, hur och var du kan umgås med vänner och bekanta. Mycket den här dagen cirkulerar kring den kommande tidsperioden,

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag befinner du dig i en ytterst obekväm situation som du vanligtvis skulle undvikit med alla medel. Eftersom du inte har något val försöker du göra det bästa av situationen. Som Tvilling brukar du vara duktig på att acklimatisera dig när du måste.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen handlar till viss del om lördagens möte. Idag känner du dig fri på ett härligt sätt. Genom att agera vuxet och ta ansvar för dina handlingar skapar du en möjlighet för dig själv att gå vidare. Kvällen bjuder på oväntade nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en ganska tråkig dag eftersom du tvingas ta itu med alla saker som du inte hinner med i veckan. Oavsett om det är städning, tvätt, matlagning eller räkningar så ser du till att försöka variera de tråkiga sakerna med belöningar som ett avsnitt av en bra serie eller en god fika.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har ett starkt behov av förändringar just nu och många av dem kommer inifrån och ut. Idag bestämmer du dig för att försöka göra dig av med ett antal irriterande ovanor och grunda några nya, lite mer hälsosamma vanor. Det är svårt att göra allt på en gång så ta lite i taget.

Vågen 23/9-22/10

Även söndagen bjuder på en del utomhusvistelse, men inte i lika stor utsträckning som lördagen. Idag har du även andra åtaganden och då gäller det att få planeringen att gå ihop. Du kan vara något av en tidsoptimist, särskilt när du gör något som du tycker är kul.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du ett bra råd från en äldre släkting, men risken är att du ignorerar det av gammal vana. Du brukar göra det motsatta mot vad den här personen säger, en ovana som är djupt rotad inom dig. Försök att se förbi ert gamla groll och ta till dig av de tips du får istället.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir på sätt och vis en fortsättning på lördagen. Mycket den här dagen kretsar kring det beslut som du är på väg att fatta. Efter en god natts sömn och en del undermedveten bearbetning av problemet så kommer du fram till vilken väg du ska välja.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en lång vecka vill du bara vila. Det kan till och med hända att du inte ens kliver upp ur sängen om du inte måste. Har du aktiviteter inplanerade så ser du till att utföra dem med minsta möjliga insats. Kvällen handlar om att mysa hemma.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir en kontrasternas dag där du både ska fixa en del i hemmet och ge dig ut på ett äventyr. Du har mycket som ska hinnas med under relativt få timmar så det gäller att vara effektiv. Kvällen blir annorlunda och väldigt tålamodsprövande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en släkting eller familjemedlem som slarvar väldigt mycket med sin ekonomi. Även om det inte är ett problem i nuläget så kan det blir det på sikt. Idag tar du tid ur ditt upptagna schema för att hjälpa den här personen mot hens uttryckliga vilja.

SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons