Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 13/5

13 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Lördagen bjuder på variation och på en hel del roliga aktiviteter. Det finns en risk för konflikt mellan dig och en släkting. I det här fallet är kan du bli frestad att vika bara för att hen är så envis, men gör inte det. Stå för det du tror på, annars kommer du ångra dig.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det familj och släkt som gäller. Är vädret bra kanske ni ses utomhus och tar en promenad som avslutas med fika. Du kan också ordna en middag hemma. Du gillar att pyssla i köket och ta hand om dina nära. Kvällen blir rolig, social och lagom sen.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen är du aktiv i ett projekt, volontäruppdrag eller något annat evenemang. Dagen handlar om att lyssna på andra och om att anpassa sig efter gruppens vilja snarare än att driva sin egen åsikt framåt. Kvällen kan bjuda på romantik.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag möter du en person som du inte sett på länge och som du vet att du sårat djupt. Det här oväntade mötet ger dig tillfälle att be om ursäkt eller att förklara varför du agerat som du gjort. Du har haft väldigt dåligt samvete över ditt uppförande.

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen är du gärna utomhus. Frisk luft och roliga aktiviteter får dig att släppa vardagen och bara njuta av nuet. Idag umgås du gärna med både vänner och familj. Det blir en energigivande och härlig dag där du känner att du verkligen kan slappna av.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du gärna hemma och myser med familj och släkt. Du tycker det är skönt att slippa alla måsten och kunna ta dagen lite som den kommer. Kvällen handlar om en fysisk aktivitet eller en sport av något slag. Det blir en bra lördag som kantas av många skratt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en mysig och naturnära dag, särskilt om vädret är fint. Du kan ägna lördagen åt allt från långa promenader eller stadsvandring till korvgrillning i skogen. För dig handlar det både om att vara utomhus och om vilka personer som du spenderar dagen med.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du lära dig många nya saker. En hel del är praktiskt arbete och det är både svårt, jobbigt och väldigt roligt samtidigt. Var inte rädd för att göra fel, det är genom dina misstag som du lär dig. Kvällen bjuder på trevligt sällskap i en unik miljö.

Skytten 22/11-21/12

Idag kommer en frågeställning återigen på agendan. Det handlar om något som inte bara berör dig utan faktiskt inkluderar eller exkluderar en stor del av din familj. Det här är inget enkelt beslut att fatta så var noga med att väga för och nackdelar mot varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det släkt och familj för hela slanten. Du firar något eller någon och det gör du med dem som betyder mest för dig. Oavsett om det blir en heldag tillsammans eller en mysig middag så njuter du av att kunna slappna av tillsammans med personer som känner dig utan och innan.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om gemenskap, släkt, familj och massor av skratt och god mat. Det blir en härlig dag och en ännu bättre kväll. Du njuter av att ha alla du älskar omkring dig och få möjlighet att pyssla om dem lite extra. En person som inte kunde komma kan överraska med ett sms eller samtal.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har lovat dig själv att bli lite modigare och att våga utmana dina gränser. Idag testar du en fysisk aktivitet som du skulle avfärdat bara för ett par månader sedan. Även om du tycker det är lite jobbigt så är du stolt över dig själv att du gör det här.