Dagens horoskop fredag 12/5

11 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Även fredagen blir glittrig om än lite mer stressig än torsdagen. Du är i ditt esse den här dagen och det märks verkligen att du trivs. Fredagen handlar om möten och som singel kan det innebära att du träffar en person som du vill bli närmare bekant med.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du en ja sägare och dina kollegor kan få med dig på nästan vilka dumheter som helst. En bra dag att vara spontan på. Gå ut och ät middag eller kanske ta en AW med gräddan av dina arbetskamrater. Under dagen får du höra underhållande och riktigt smaskigt skvaller.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här fredagen möter du många nya och intressanta människor. Det kan vara att du är på kurs eller har möten med nya personer men det kan också röra sig om nya kollegor eller bekanta till bekanta. Dagen och kvällen blir både sociala och väldigt roliga.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du brukar inte ha problem med att kompromissa om du inte har alltför stor inverkan av jord i ditt tecken. Idag har du en påverkan från dubbelt vatten och det gör dig mer öppen för andra personers idéer och sätt att arbeta. Kvällen handlar om hemmamys med familjen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag kan en intern tävling, ett quiz eller en utmaning från en vän väcka vinnarskallen hos dig. Du brukar vara en ganska dålig förlorare men idag blir du sur på riktigt om du inte vinner. Kvällen bjuder på en annorlunda upplevelse.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är på toppenhumör, det är ju fredag trots allt. Oavsett om du är ledig eller arbetar i helgen så kan du inte låta bli att tycka om stämningen. Idag får du en överraskning som berör dig djupt. Det kan vara på jobbet men det kan också handla om något som en speciell vän gör för dig.

Vågen 23/9-22/10

På fredagen är du på ett strålande gott humör och du charmar de flesta omkring dig. Vågen har ett väldigt behagligt sätt, särskilt när du mår bra och idag flödar både din humör och din charm fritt. Kvällen kan bjuda på ett litet äventyr i sig. Du gör något som är annorlunda och utmanande.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en rolig dag med en härlig energi. Oavsett vad du hittar på så går det mesta din väg och du njuter verkligen av dagen. Mycket den här fredagen kretsar kring fest och nöjen. Kanske är du bortbjuden eller så planerar du att gå ut med din partner eller dina vänner på kvällen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag fokuserar du inte så mycket på arbete även om du jobbar. Det är kollegor och vänner som gäller den här dagen. Fredagen går fort och bjuder på trevligt sällskap och roliga upptåg. Kvällen handlar om att göra saker tillsammans med dina vänner eller din familj.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är ovanligt glad och impulsiv den här fredagen. Dina kollegor upptäcker en ny och mer spontan Stenbock än den de är vana att arbeta med. Du visar prov på din vassa humor och ditt skarpa intellekt. Kvällen är som gjord för att gå ut och ha kul. Du släpper loss ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det kan mycket väl hända att du tagit ledigt den här dagen för att hinna med ett privat projekt. Om du arbetar så jobbar du troligtvis med något eget som kräver en hel del fokus från din sida. Kvällen blir lite för sen med tanke på allt du planerat in under lördagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag jobbar du på för att kunna komma hem till familjen så fort som möjligt. Det är fredag och det innebär fredagsmys och familjehäng. Du har haft en stressig vecka så nu vill du få möjligheten att höra om allt du missat. Kvällen blir precis så härlig som du hoppats på.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons