Dagens horoskop torsdag 11/5

10 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen blir rolig och social. Du blommar ut den här dagen och njuter till fullo av att umgås med kollegor och vänner. Det här är en dag då du är ovanligt spontan. En AW eller middag är inte helt fel för din del. Under dagen lyfter du ett ganska känsligt ämne med din chef.

Oxen 20/4-20/5

På torsdag är det full fart och du gillar tempot även om det blir lite mycket ibland. Du jobbar med kollegor som får dig att le och du känner att det gör att dagen går fortare. På eftermiddagen tar du gärna en spontan shoppingrunda eller skämmer bort dig själv lite extra.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag blommar din kreativa sida ut och du får fritt spelrum att använda både din förmåga att tänka utanför boxen och din intuition att läsa av andra människors behov. Torsdagen blir en väldigt berikande men periodvis stressig dag där du måste prioritera det som är viktigt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är tempot lugnare och du får möjlighet att ta alla bra idéer som föddes i början av veckan och omvandla dem till något du kan jobba med lite mer konkret med. Dagen blir intressant och kvällen social. Idag passar det bra med en improviserad aw eller en middag med vänner.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag händer det mycket så det gäller att du hänger med i svängarna. Redan tidigt på dagen möts du av ganska omvälvande nyheter som kan röra både bostad och arbete. Det som är bra är att den här informationen ger dig möjlighet att återigen överväga ett val som du tidigare förkastat.

Jungfrun 23/8-22/9

Den här torsdagen både börjar och slutar på ett, för dig ovanligt sätt. Idag får dina rutiner ge vika för nya erfarenheter. Du träffar även inspirerande människor som får dig att hitta tillbaka till entusiasmen i jobbet. Kvällen handlar om vänskap och om att lita på varandra.

Vågen 23/9-22/10

Idag möter du en ny medarbetare eller någon som jobbar utanför din arbetsplats. Den här personen har nya och lite annorlunda idéer som du till en början kan ha svårt att smälta. Försök vara öppen även om det inte är ditt vanliga tillvägagångssätt.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kan du arbeta lite friare än under resten av veckan. Du använder dig av din fantasi och som Skorpion så ser du inga direkta hinder utan bara vissa utmaningar. En kollega försöker få din uppmärksamhet, hen är fascinerad av dig och vill lära känna dig bättre.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här torsdagen arbetar du tillsammans med en person som verkligen tänker utanför boxen. Det intressanta med hen är att hen inte känner några begränsningar och att hen har en förmåga att överraska. Kvällen bjuder på nyheter om en släkting.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ställs du inför en situation som du är obekväm med. Ditt största problem är att du har en ganska klar uppfattning om det hela men dagen kan utvisa en helt annan sanning än den du känner till. Var öppen och medveten om att du inte vet allt, även om du tror det.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har mycket du ska göra, både på jobbet och privat. Torsdagen blir en stressig dag då du tvingas att prioritera bort saker som du egentligen skulle vilja hinna med. Kvällen bjuder på en hel del logistiska utmaningar. Det är svårt att få ihop alla pusselbitar.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen är det lite mindre måsten, vilket betyder att du kan arbeta friare. Du andas ut när du slipper känna dig instängd på jobbet. Kreativ frihet är A och O för att en Fisk ska trivas. Du vågar dig till och med på att testa en kontroversiell arbetsmodell.

Annons