Dagens horoskop onsdag 10/5

09 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag arbetar du med en sak i taget på ett väldigt tålmodigt sätt. Dina kollegor är förvånade över bristen på svordomar när du fastnar i detaljarbete. Idag jobbar du bäst själv och undviker alla former av grupper och samarbeten. Kvällen blir intensiv på ett bra sätt.

Oxen 20/4-20/5

Idag blir det ett lugnare tempo och har du möjlighet kanske du till och med unnar dig lite sovmorgon. Att vara fri och göra som du vill är viktigt för din kreativitet. Den blommar som bäst när ingen talar om för dig hur du ska tänka. Kvällen handlar om träning eller fysisk aktivitet.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag känner du dig inte särskilt social utan föredrar att jobba ensam om det är ett alternativ. Du är inte mycket för att kompromissa den här onsdagen utan du ser hellre att du kan arbeta efter eget huvud. Kvällen handlar om ett ekonomiskt dilemma.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Just nu har du väldigt mycket på din agenda så du blir väldigt stressad av en kollegas ganska sävliga inställning till arbetet. Du känner att ditt tålamod prövas på mer än sätt. Som Kräfta är inte tålamod din största tillgång så därför kan det uppstå en konflikt under eftermiddagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig irriterad redan från morgonen och du vet inte riktigt varför du är så sur. Det beror på en påverkan i ditt horoskop så det är bara att acceptera att du inte är ditt vanliga soliga jag idag. Det finns också en stark frustration hos dig över att dina chefer inte lyssnar ordentligt.

Jungfrun 23/8-22/9

Du jobbar gärna praktiskt idag. Att se saker växa fram ur händerna ger dig härlig tillfredsställelse. Kan du inte jobba praktiskt så ägnar du gärna kvällen åt en hobby där du låter din kreativitet och konstnärliga sida få mötas i ett riktigt hantverk.

Vågen 23/9-22/10

Du jobbar gärna i grupp och du byter entusiastiskt både tillvägagångssätt och idéer med dina medarbetare. Du trivs som bäst när du jobbar nära andra människor men samtidigt kan vara självständig i enskilda uppgifter. Kvällen blir bra och aktiv.

Skorpionen 23/10-21/11

Om du drog upp riktlinjer för arbete och rutiner igår så måste du få ned alla idéer på papper och skicka dem dit de hör hemma idag. Den här dagen blir ganska långtråkig, men samtidigt väldigt tillfredsställande eftersom du känner att du uträttar något som både är bra och nödvändigt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen förenar praktiskt arbete med långsiktiga strategier. Det blir en varierande dag som kan ge dig lite perspektiv. En ny kollega sveper in och tar alla med storm, inte minst dig. Det var länge sedan någon berörde dig på det här sättet.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att fullfölja sina planer och ta ställning för det du tror på. Du är lite irriterad på en kollega som du tycker bortprioriterar dig och idag är du redo att berätta hur du känner. Du kommer att bli förvånad över hens reaktion.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir du utmanad av en kollega. Till en början tycker du att det hela är ganska fjantigt, men allt eftersom dagen går så börjar du ta den här utmaningen på allvar. Du inser vilka fördelar du kan få om du vinner. På kvällen väntar en udda överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Det kan uppstå en konflikt mellan dig och en chef idag. Hen tycker du gör lite som du vill och du tycker att hen är alldeles för korrekt och fyrkantig. Ni har inte alls samma sätt att se på dina arbetsuppgifter. Under eftermiddagen blir du uppmuntrad av en vän.

SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
SE OCKSÅ: Destinationen att åka till baserat på ditt stjärntecken
Annons