Dagens horoskop tisdag 9/5

08 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen bjuder på en del problem som har med struktur och organisation att göra. Du har inte tålamod med den här typen av uppgifter, men idag märker du till din förvåning att du löser problem på ett smart och genomtänkt sätt. Kvällen bjuder på skratt och värme.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det viktigt att du jobbar efter en plan. Håll dig till det du tänkt göra från början och låt inte din lätt hispiga chef få dig att vika från dina rutiner. Hen kommer att inse att du har rätt och hen har fel. Kvällen handlar om god mat och hemmamys.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är ovanligt strukturerad den här tisdagen. Du betar av projekt i turordning och lägger upp en plan för dagen, något som är rätt så ovanligt för den ganska impulsiva Tvillingen. Dagen handlar om rutiner och om att bygga upp projekt från grunden.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en ganska stressig tisdag där du måste tänka väldigt rationellt och fatta en hel del tuffa beslut. Dagen blir intensiv och du slits mellan vad du vill göra och det som du måste hinna med. På kvällen kommer en vän med en förfrågan av något slag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen är som gjord för missförstånd och feltolkningar så var tydlig när du kommunicerar ut information oavsett om det rör arbetet eller något inom familjen. Tänk igenom vad du vill säga innan du öppnar munnen och försök ha en röd tråd genom dina samtal.

Jungfrun 23/8-22/9

När Månen går in i Stenbockens tecken så landar du och dagen blir lugn och trygg. Det finns en säkerhet i allt du gör som får dig att både kunna jobba på och hitta harmoni i det du gör. Under dagen får du beröm av en chef för din insats.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du bara köra på och du vill inte behöva vända papper eller sitta i möte. beroende på vilket arbete du har så kan det vara lättare eller svårare att undvika administrativt jobb. På kvällen får du ett oväntat förslag av en nära vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag skapar du goda vanor och nya rutiner. Du är egentligen inte särskilt strukturerad av dig, men idag får du lite draghjälp av jord som kan förankra dina vildaste idéer något. En kollega som har erfarenhet av den här typen av uppgifter hjälper dig mer än gärna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du planerar för framtiden och det är både svårt och roligt på samma gång. Här gäller det att länka samman saker som gör nytta i nuet och saker som du vill lära dig på sikt. Mycket den här dagen handlar om att tänka strategiskt. Kvällen blir mer aktiv än dagen.

Stenbocken 22/12-19/1

Du får en känslighet och en öppenhet från Månen just nu som gör dig väldigt attraktiv. Bli inte förvånad om det plötsligt dyker upp beundrare, både på din arbetsplats och privat, som vill lära känna dig bättre. Njut av all uppmärksamhet istället för att ifrågasätta den.

Vattumannen 20/1-18/2

På jobbet är det mycket att göra så se till att planera ordentligt. Idag firar du en närstående. Det kan vara hederligt kalas, en hemlagad god middag eller att gå ut på restaurang. Det blir en mysig kväll där du verkligen kan visa hen hur mycket du uppskattar hen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du måste göra vissa saker idag och du måste göra dem på ett visst sätt. Du avskyr när du inte kan lägga upp ditt arbete efter eget huvud men ibland finns det rutiner som du bör rätta dig efter. Kvällen handlar om kreativitet och om att vara utomhus.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons