Dagens horoskop måndag 8/5

07 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig början på veckan. Du har massor av energi och du njuter genom hela dagen. Idag satsar du på att få mycket gjort så att du har en bra start på resten av veckan. En komplimang från en kollega förgyller dagen ytterligare.

Oxen 20/4-20/5

Det finns en hel del saker att göra idag, men du har högt tempo och en massa energi från att Månen är i Skytten. Du håller ångan uppe genom hela dagen men på kvällen unnar du dig att ta det riktigt lugnt. Då återhämtar du dig genom att göra så lite som möjligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Idag flödar det in en härlig energi in i ditt tecken. Du känner dig ovanligt glad och social. Den här dagen har du lätt att knyta an till nya bekantskaper och det är en bra dag att etablera både privata och arbetsrelaterade kontakter. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag har du en massa positiv energi i ditt horoskop och du får roliga och unika idéer den här dagen. Både din kreativitet och din förmåga att tänka annorlunda kommer till sin rätt. Under eftermiddagen träffar du en vän eller bekant från ditt förflutna.

Lejonet 23/7-22/8

Du inleder veckan i högt tempo och det är bra eftersom du får mycket gjort. Du är väldigt effektiv samtidigt som du stressar upp dig över allt som du inte hinner med. Försök att vara lite mer positiv till dina egna prestationer istället för att racka ned på dig själv.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen inleds med gott humör och massor av sylvassa anmärkningar. Jungfrun styrs av Merkurius och det märks inte minst på ditt sätt att uttrycka. Idag är du inte bara kvick i dina kommentarer, du har också en skärpa i dem som kan såra känsliga personer.

Vågen 23/9-22/10z

Du är ovanligt pratglad den här måndagen och det finns en risk att det slinker ur dig både en och två saker som du tänkt hålla hemliga. Det kan vara svårt att sluta prata när du umgås med någon som är en bra lyssnare. På kvällen har du ett fullspäckat schema.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du glimten i ögat och din charm fångar in många beundrare utan att du ens är medveten om det. Det blir en rolig men samtidigt utmanande måndag där du tvingas att ifrågasätta en chefs rutiner. Du ogillar att gå emot hierarkin på jobbet.

Skytten 22/11-21/12

Veckan inleds med energi och ett positivt flöde. Månen i ditt eget tecken gör dig mer mottaglig för andra personers känslor men den ger dig också en befriande glädje och lättsamhet. Det blir en aktiv dag där du får mycket gjort. Kvällen blir intensiv och social.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har mycket att göra den här månaden men det är bra eftersom du har så mycket rastlös energi inom dig som behöver få komma ut. Du känner att du äntligen börjar komma i samma form som du varit förut och det gör dig glad. Se upp så du inte stressar för mycket.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har olika tider som du måste se till att hålla idag och det är inte din styrka på något sätt. Du har en förmåga att dra ut på saker till sista sekund och det kan orsaka problem för dig. Genom att planera kan du undvika onödiga misstag.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan uppleva måndagen som rätt så stressig. Mycket beror det på att du planerat ett ganska tajt schema för dagen och du har inte lust att rucka på någonting. Tänk på att inte skippa mat eller vila om du ska orka med.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons