Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 7/5

07 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Även söndagen blir en skön dag då du tillåter dig att vila upp dig ordentligt. Den här dagen handlar mest om vad du vill göra, inte vad andra förväntar sig av dig. En konfrontation med en familjemedlem eller vän piggar upp eftermiddagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är du lite avtrubbad så ta dig inte an några omvälvande projekt. En sak i taget är en bra strategi den här dagen. Kvällen bjuder på en överraskning och en glad nyhet, men också på god mat och familjemys. På det hela taget blir det en bra avslutning på veckan.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en mysdag där du med fördel ägnar dig åt saker som du tycker om att göra eller aktiviteter som stärker dig både fysiskt och mentalt. Det blir både vila och full fart den här dagen. Ta gärna en promenad om du har tid, närheten till naturen ger dig energi.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen handlar om att lägga alla beslut och allt grubbel åt sidan för en stund och bara helt gå upp i nuet och njuta av dagen. Den här söndagen passar bra till att träffa vänner eller familj. Du känner dig social och du charmar alla i din omgivning.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen handlar om frågor och svar. Du söker svaret på något som du grubblat på länge men risken är stor att det du får veta väcker fler frågor än det ger svar. Lejonet är av naturen väldigt nyfiken av sig och har svårt att se nyttan av att inget veta.

Jungfrun 23/8-22/9

Det har hänt mycket i veckan och det har väckts många starka känslor. Idag har du svårt att fokusera på det du gör eftersom dina tankar återvänder till veckans händelser. Försök att undvika allt för komplicerade saker idag, låt din hjärna få bearbeta det som behövs bearbetas.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen utmanar dina förutfattade meningar på mer än ett sätt och det är både intressant och lärorikt på samma gång. Vad du behöver den här dagen är att våga släppa taget om det gamla för att kunna omfamna nya tankar och idéer.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen bjuder på en nystart på många sätt. Efter en ganska uttömmande vecka känner du dig redo för något nytt och oprövat. Du har kommit fram till att du vill våga mer inom ett område som kan vara en hobby, men som på sikt skulle kunna innebära pengar för dig.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en lugn och skön dag som bjuder på aktiviteter både utomhus och inomhus. Det sociala är det viktigaste för dig idag. Du har ingen lust att vara ensam så är du inte uppbokad eller hittar någon vän att vara med så söker du dig till platser där det finns mycket människor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön söndag som du ägnar åt lagom många aktiviteter. Den här dagen handlar om att få saker gjorda utan att stressa. Det blir en lagom social dag som du delvis tillbringar med en släkting eller en nära vän. Kvällen bjuder på intressanta nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen tar du dig an ett ganska segdraget projekt. Även om du tycker att det mesta med det här åtagandet är roligt så önskar du att du hade lite mer sällskap vissa gånger, ibland känner du dig lite ensam. Kvällen blir lugn och trevlig, den bjuder på en hel del hemmamys

Fiskarna 19/2-20/3

Även om du väljer att ta det lite lugnare idag så ser du ändå till att ha saker att göra. Den här söndagen kan bjuda på shopping, långfika eller kanske en brunch. För dig är det viktigaste att komma hemifrån och att få möjligheten att skämma bort dig själv lite.