Dagens horoskop lördag 6/5

05 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag känner du dig mycket mer som dig själv och har du möjlighet så unnar du dig en rejäl sovmorgon. Den här dagen handlar om vänner och familj. Det kan vara släktfest eller bara det att ni ses och har trevligt. Idag är du gärna utomhus om vädret är på din sida.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir lång och intensiv. Du har mycket att stå i och det är inte säkert att du hinner med allt som du planerat. Under dagen tar du även tag i projekt som blivit liggande i veckan. Eftermiddagen handlar om att fira något eller någon, det kan till och med bli ett dubbelt firande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Lördagen bjuder på lugn och ro. Du tillåter dig själv att skämma bort dig själv en smula. Det blir en lyxig dag som du med fördel tillbringar tillsammans med dina vänner. Under eftermiddagen kan skvaller om en gemensam bekant få dig att bli en smula obekväm.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På lördagen är du gärna aktiv inom en hobby eller en sport. Du behöver få röra på dig eftersom det ger dig ett tillfälle att rensa huvudet. Genom att ta ut dig fysiskt helt och fullt så orkar du inte ens försöka tänka på några bekymmer. Det blir en rolig och intensiv dag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna ute på äventyr. Oavsett om det är en fysisk utmaning eller om du bara åker iväg på en utflykt så blir det nya upplevelser och härliga miljöer. Troligtvis spenderar du dagen med dina vänner, men vissa Lejon kan uppskatta att ge sig ut på äventyr ensamma.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag satsar du på att testa något som du egentligen är lite rädd för. Du har lovat dig själv att bli modigare och det enda sättet att uppfylla löftet är att utmana dig själv i obekväma situationer. När kvällen kommer är du både förvånad, glad och stolt över dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du verkligen inte hänga hemma så du ger dig ut relativt tidigt. Det kan vara en hobby, en kulturell upplevelse eller bara att träffa vänner och umgås. Oavsett dina planer så kommer den här dagen leda in dig på ett spår som du inte hade räknat med. Det blir en rolig upplevelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter de dramatiska känslostormar som du upplevde under gårdagen känner du att det är dags att sätta stopp och att börja från början igen. Det här kan gälla områden som relationer eller ditt arbete. Det viktiga är att du kommit fram till det här beslutet helt själv.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Lördagen handlar om att ta för sig av det som livet bjuder på. Det blir en sprudlande och härlig dag som du mer än gärna tillbringar med vänner och bekanta. Idag tycker du att det är kul att umgås i en större grupp oavsett vilken aktivitet du deltar i.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen verkar du fira en familjemedlem eller släkting. Det blir en dag som kretsar kring god mat, trevligt sällskap och en massa skratt. Den här dagen anstränger du dig lite extra för att göra någon glad och det märks på den respons som du får.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen börjar lugnt men sedan trappas tempot upp. Du har ärenden att uträtta och till viss del handlar det om en present eller en överraskning. Eftermiddagen ser ut att involvera ett firande av en släkting eller familjemedlem. Kvällen bjuder på god mat och mycket värme.

Fiskarna 19/2-20/3

Du väljer att lägga undan mycket av vardagens problem idag och istället fokusera på att ha kul, umgås med vänner och hitta på intressanta aktiviteter. Det blir en fartfylld dag som utmanar ditt kreativa tänkande. Kvällen ser ut att bjuda på fest.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons