Dagens horoskop fredag 5/5

04 maj, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du brukar inte vara den som påverkas mest av fullmåne men idag känner du av sviterna. Det kan vara att du är känslosam, sover dåligt eller känner dig sårbar. Det finns även positiva sidor med fullmånen, men då måste du våga öppna upp dig för dina känslor. Kvällen tillbringar du helst hemma.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen är det full fart och du är på ett strålande humör. Idag visar du upp din intelligens och din allmänbildning. På eftermiddagen unnar du dig något extra. Eftermiddagen och kvällen handlar om vänner och om god mat. Det blir en bra avslutning på dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag får du ett erbjudande som du inte ens funderar på eftersom det låter orimligt att hinna med så som ditt liv ser ut just nu. Var inte för snabb med att tacka nej, det här är något som är unikt och som du i alla fall bör överväga. Du ångrar sällan saker som du gjort men ofta det som du inte gjorde.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Är du kär eller förälskad är det här en dag som handlar om dina känslor. Med Fullmånen i Skorpionen lever du ut din passion helt och fullt. Det blir en erotiskt laddad dag och kväll. Är du inte förälskad kan den här dagen genomsyras av passion för en hobby eller ett intresse som du har.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är dubbel passion i ditt tecken idag och det gör att du inte lägger band på dina känslor, vare sig när det gäller saker som är positiva eller när du blir arg. Vissa kollegor har svårt att hantera dig när du är så här full av emotionell energi så de undviker dig. Kvällen blir rolig och bjuder på nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Du verkar vara attraherad av en kollega, vän eller bekant och idag blir den attraktionen väldigt tydlig. Det slår gnistor mellan er, men du vill inte riktigt erkänna hur det ligger till. Har du ett förhållande blir situationen extra komplicerad.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir komplicerad och väldigt intensiv. Du säger och gör saker som du kanske inte helt kan stå för så du får skylla det på fullmåne och allmän galenskap. Du har känslorna utanpå idag och reagerar lite väl starkt på kommentarer och pikar från kollegor och vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en märklig och rörig historia. Du är ett känslomässigt vrak redan på morgonen och du vet inte vad det beror på. När det är fullmåne i ditt eget tecken så reagerar du lite starkare än många andra. Dagen bjuder också på ett möte som nästan känns lite overkligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött den här fredagen och tröttheten drar ned ditt humör och får dig att överreagera. Det är fullmåne och det känns i hela din kropp. Du blir ovanligt rastlös och lite lättstött kring den här tiden i månaden. Kvällen blir trevlig men ganska tidigt.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns en förväntansfull nervositet över den här fredagen och du har ingen aning om varför du känner så här. Troligtvis är det fullmånen som får dina nerver att explodera, men det finns även något annat som spelar in. Du har fått ett samtal eller sms som väckt din nyfikenhet.

Vattumannen 20/1-18/2

Fredagen handlar om två saker. Att avsluta olika uppgifter så att du kan ta helg i lugn och ro och att umgås med vänner som du träffar alldeles för sällan. Oavsett hur dagen inleds så avslutas den på topp. Du kan ha lite svårt att somna på kvällen.

Fiskarna 19/2-20/3

Hela fredagen handlar väldigt mycket om en skiljeväg. Du har kommit fram till ett beslut och genom att meddela det till andra så blir det mer officiellt. Nu när du väljer att starta ett nytt kapitel i ditt liv så måste du lägga vissa saker bakom dig och det kan vara smärtsamt.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons