Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 4/5

04 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du brukar inte vara så i kontakt med dina känslor som du är just nu och det gör att du känner dig svag. I ett försök att framstå som starkare kan du bli ganska bufflig, särskilt på jobbet. Privat har du mycket att göra med ett projekt som är kopplat till hemmet.

Oxen 20/4-20/5

Den här torsdagen blir väldigt annorlunda även om den inleds som vanligt. Idag är du i fokus och även om du känner dig lite obekväm med det så tvekar du ändå inte att vara med. För dig är det en självklarhet att utmana dig själv särskilt som du går mot en fullmåne i den passionerade Skorpionens tecken.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen är det fullmåne i Skorpionen och det ger din passionerade sida en rejäl skjuts. Oavsett om det handlar om känslor eller om ett projekt som du brinner för så hänger du dig helt och fullt åt det den här dagen. Idag finns det även risk för drama på arbetet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du har fått information som du behöver eller vill komplettera med ytterligare fakta. Det visar sig vara svårt att få svaret på just den här frågan eftersom det innefattar så många underliggande orsaker. Vill du veta med säkerhet bör du gå till källan för svar istället för att lyssna på rykten.

Lejonet 23/7-22/8

Du ligger lite efter idag och det gör att du måste höja tempot. Det blir stressigt, men så länge du känner att du har kontroll så är stressen ett sekundärt problem. Under dagen kan en diskussion med en chef väcka en hel del tankar hos dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag hamnar du i en situation som ger dig en stark dejavu och en känsla av något som går längre tillbaka än du minns. Det här blir en lite spirituell upplevelse som klingar illa med ditt förnuftiga Jungfru jag. Trots det så kan du inte förneka hur speciell den där känslan du upplevde var.

Vågen 23/9-22/10

Idag samarbetar du med en eller flera kollegor och då är det en kompromiss som gäller. Vanligtvis är det här din starka sida, men idag så har du mycket Eld i ditt tecken och det gör att det tar emot när du ska stå tillbaka. På eftermiddagen vill du gärna överraska en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag söker du inspiration i det lilla. Du hittar guldkornen i vardagen och du tar fram och belyser viktiga men kanske inte så märkvärdiga saker. Din chef är förvånad över det finstämda arbete som du levererar den här dagen. Jobbar du med service är du väldigt emotionellt inkännande idag.

Skytten 22/11-21/12

Det finns en härlig stämning över den här torsdagen. Oavsett vilka arbetsuppgifter som väntar så är du positiv, charmig och tar dig an dagens utmaningar med humor. Under dagen märker du att en kollega är ovanligt förtjust i dig och du känner att det är ömsesidigt. På kvällen har du svårt att varva ned.

Stenbocken 22/12-19/1

Du gör många fel den här torsdagen, men eftersom du är en Stenbock så är det inget större bekymmer för dig, snarare tvärtom. För dig är det viktigt att lära dig av dina misstag och du har inga problem med att göra om och göra rätt. Stenbocken har massor av tålamod.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag planerar du för en längre resa eller ett projekt på jobbet. Det blir en stökig dag eftersom det är så många parametrar att ta hänsyn till. Här gäller det att du håller tungan rätt i munnen så att ingen detalj blir fel. Kvällen bjuder på roliga nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Efter veckor av överväganden och funderingar verkar du äntligen nått fram till någon form av beslut. Det har varit en utdragen process, men du känner att det är värt all tid du lagt ned på att komma fram till vad det är du vill och vad det är du behöver.