Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 3/5

03 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du är lite lynnig den här onsdagen och det beror främst på att du ogillar när det är en oklar ledarroll på jobbet vilket är fallet just nu. Normalt sett tar du gärna på dig den här rollen, men idag finns det fler som gillar att bestämma. Kvällen handlar om familjen och om hemmamys.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen blandar du nöjen med saker som måste hinnas med. Dagen blir bra. Du får även höra en hel del jobbrelaterade skvaller och det både chockar dig och roar dig på samma gång. Du är fascinerad över människors brist på moraliska värderingar.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På onsdagen blir du arg eller upprörd för att saker inte går din väg. Du låter tankarna fladdra bort när du borde fokusera på det som du har för händerna. En kollega blir irriterad på dig för att du är så disträ, samtidigt så inser hen vikten av att hjälpa dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen lär du dig att det många gånger är enklare att börja om från början när du gjort fel än att försöka rädda upp en krånglig situation. Även om det är frustrerande att börja från scratch så biter du ihop och visar att du kan vara envis mellan varven.

Lejonet 23/7-22/8

Idag verkar du lära dig många nya saker och det gör att tiden flyger fram. Du älskar utmaningar så länge de inte får dig att känna dig dum och idag har du chansen att visa dig både snabblärd och intelligent. Kvällen handlar om en fysisk utmaning.

Jungfrun 23/8-22/9

Dagen bjuder på skratt och på vänskap. Det blir en mysig dag där du njuter, oavsett om du arbetar eller är ledig. Jobbar du så ligger fokus på raster och på dina medarbetare. Du kanske inte är ditt effektivaste jag, men du har kul. Kvällen handlar om en konflikt.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att hitta sitt lugn både privat och på jobbet. Du försöker att inte ta på dig så mycket och fördelar ut ansvar i den mån du kan. Du brukar inte ha problem med att delegera och det är något som hjälper dig idag. Kvällen ägnar du gärna åt fysisk men lugna aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag får du utlopp för både din fantasi och din kreativitet. Skorpionen är ett konstnärligt tecken som mår som bäst när du får möjligheten att uttrycka dig fritt. Under dagen möter du en person som inspirerar och motiverar dig att driva dina tankar lite längre.

Skytten 22/11-21/12

På onsdagen har du en plan för ett nytt projekt, men det gäller att veta vart du ska börja. Som vanligt har du ingen klar strategi för när, var, hur men du vet vart du vill nå. Här kan du be om hjälp, du har en kollega med lång erfarenhet av liknande projekt. Hen vill gärna hjälpa till.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du chansen att prata med en chef om din personliga utveckling. Du tycker att du står och stampar och att den eller de personer som kan hjälpa dig vidare inte är särskilt hjälpsamma. Du lyfter det här problemet eftersom du vet att mycket handlar om revirtänk bland dina kollegor.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir en rolig men intensiv dag. Har du möjlighet tar du en längre lunch tillsammans med en vän eller kollega. Det blir ett sätt att bryta intensiteten i den här arbetsdagen. Under eftermiddagen möter du en person som ger dig en lysande idé

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det viktigt att du är uppmärksam och att du inte slarvar med detaljerna. Det finns en stor risk att du gör ganska grova misstag enbart för att du stressar. Var noga och låt saker få ta tid även om det stressar upp dig. Oftast blir inte helheten bättre bara för att du hinner med mer.