Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 2/5

02 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det blir en ganska abrupt start på veckan eftersom att det dels är tisdag och dels har du verkligen lyckats varva ned totalt under ledigheten. Idag jobbar du inte själv och utan med en annan Alfa vilket kan skapa problem när ni ska besluta om saker. Här gäller det att komprmissa.

Oxen 20/4-20/5

Idag gör du saker på ditt sätt eftersom att du vet att det blir mest effektivt så. Du har ett ganska omfattande och segt projekt framför dig så det gäller att du håller huvudet kallt och tar en sak i taget. Kvällen ägnar du åt aktiviteter avsedda att stärka kropp och själ.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att tänka logiskt och att inte låta ditt släppa fokus. Tvillingen kan ha problem med att behålla intresset för en uppgift eller projekt en längre tid. Du blir hela tiden distraherad av saker som verkar mer intressant eller roligare än det du håller på med för närvarande.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Du är stressad idag och det gör att du slarvar med uppgifter som du borde kunna utföra i sömnen. Att göra fel på det mer grundläggande arbetet skapar stress när du ska ge din in på mer avancerade uppgifter. Eftermiddagen blir rolig och lättsam.

Lejonet 23/7-22/8

Du stressar upp dig i onödan idag. Visst är det mycket att göra och kraven på jobbet blir fler och fler, men det hindrar inte att du skulle kunna hinna med allt du vill få gjort och lite till om du bara slutade stressa och började planera istället. Mycket handlar om att ligga steget före.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag utmanas din logiska sida av din intuition. Även om du vanligtvis brukar agera på förnuft så kan du inte ignorera din magkänsla, den är för stark. Du gör helt rätt som litar på ditt sjätte sinne idag. Ibland får man böja sig för att ens omedvetna jag kan vara ganska observant.

Vågen 23/9-22/10

Det har varit ganska rörigt arbetsmässigt under en tid så idag är det väldigt viktigt för dig att samla ihop dig och börja fokusera framåt. Ett bra sätt att kunna göra det är genom att dra ett streck över allt som hänt i år och börja med ett oskrivet blad.

Skorpionen 23/10-21/11

Tisdagen är som gjord för praktiskt arbete. Din hjärna är lite mosig idag och att tänka logiskt går inte så bra. Att däremot producera saker med dina händer fungerar utmärkt så länge det inte kräver någon större tankeverksamhet. Kvällen handlar om en arg släkting.

Skytten 22/11-21/12

Du startar troligtvis upp din arbetsvecka den här tisdagen och då handlar det om att komma igång. Du alltid lite seg efter en långhelg så se till att få en kickstart redan från morgonen. En provocerande fråga väcker en het diskussion antingen hemma eller kring lunchbordet.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir väldigt stressig. Du har svårt att fokusera den här dagen och det gör att du tenderar att sätta igång med en massa projekt som du sedan inte avslutar. Det bästa för dig idag är att vara så där strukturerad som bara du kan vara, skriv listor och bocka av dem allt eftersom du blir klar.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag finns det en risk att du blir osams med en chef eller en kollega som står över dig i hierarkin.I grund och botten rör det sig om att du anser att den här personen utnyttjar andra för att nå sina egna mål. Du är trött på att vara hens språngbräda i karriären.

Fiskarna 19/2-20/3

En chef eller en kollega säger något lite mer offentligt idag och det blir en nyhet som kommer att påverka flera personer. Om det är positivt eller enbart jobbigt för dig får tiden utvisa men i nuläget föredrar du att hålla dig neutral tills du vet mer.