Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 1/5

01 maj, 2023

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir lugn och skön. Du samlar energi hemma eller utomhus beroende på vädret. Det här är en dag som du gärna ägnar åt praktiskt arbete, som att gräva i jorden, måla om köket eller skruva ihop möbler. För dig är är det ett sätt att låta hjärnan få vila medan händerna jobbar.

Oxen 20/4-20/5

På måndagen har du en ganska klar plan av vad du vill hinna med den här dagen. Oavsett om du jobbar eller kastar dig in i hemmaprojekt så är det viktigt för dig att vara effektiv. På kvällen är du trött och behöver få tid att vila och ta det lugnt.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Veckan inleds med mindre projekt i hemmet eller kanske på landet. Det blir en lugn men mysig dag där du fokuserar på dig själv och på din omgivning. Under dagen kan det uppstå konflikt med en släkting eller nära vän. Hen och du kan inte enas om hur ni ska lösa ett problem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Är du ledig så njuter du lite extra denna måndag. Du umgås gärna med vänner och familj och du är utomhus så mycket du kan. Under måndagen väntar nyheter som handlar om en vän eller en yngre släkting.Du blir både glad och lite orolig för hens skull.

Lejonet 23/7-22/8

Idag brottas du med en väns envishet som är legendarisk. Hen skulle både må så mycket bättre och få det så mycket lättare om hen bara gav upp sin något föråldrade inställning till teknologi. Tyvärr är det här en svår nöt att knäcka.

Jungfrun 23/8-22/9

Du lyckas göra bort dig rejält den här måndagen, men du håller huvudet högt och verkar oberörd. Även om skådespelartalanger inte är din starkaste sida så kan du upprätta en fasad när det behövs och det anser du att det är idag. Kvällen handlar om att göra något för dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen känner du dig ovanligt modig och du tar en del risker den här dagen. Det kommer in en hel del eld i ditt tecken som gör att du utmanar dig själv och kaxar till dig när det behövs. På kvällen hör en vän av sig för att be om råd.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ilsknar till på en bekant för att hen har så lätta att sprida rykten som hen inte har belägg för. Idag får du höra något om en vän och du inser att den här personen som berättar det hela har gjort en höna av en fjäder. Du blir arg och du säger ifrån.

Skytten 22/11-21/12

Idag försöker du att komma på en lösning på ett privat problem. Det kan handla om materiella tillgångar men det kan också röra sig om relationsproblem. Du vet att det är dags att ta tag i den här härvan innan den blir ännu trassligare. En vän kan ge dig en bra infallsvinkel på problemet.

Stenbocken 22/12-19/1

Måndagen tillbringar du gärna med en släkting eller vän. Du försöker få vissa måsten gjort både på förmiddagen och eftermiddagen men däremellan så njuter du av att ta det lugn och samla kraft inför den kommande veckan. Kvällen bjuder på en överraskning.

Vattumannen 20/1-18/2

Måndagen ägnar du åt ett projekt som du tagit på dig. Du tycker att det är roligt för det mesta, men ibland kan det bli lite långdraget, särskilt om det involverar resor. På kvällen diskuterar du dina planer med din familj eller dina vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

På måndagen försöker du få tag i en vän som du är lite orolig för. Hen har undvikit dig den senaste tiden och du gissar att det handlar om att hen inte vill att du ska lägga dig i. Oftast rör det sig om ogenomtänkta beslut från hens sida och det är det som gör dig lite orolig.