Dagens horoskop söndag 30/4

29 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du planerar att göra en investering, men det finns en hel del frågetecken kring hur du ska få råd och hur mycket du är villig att offra av din nuvarande rätt så bekväma vardag. Du vet att det kommer att vara värt det långsiktigt, men just nu ligger den framtiden väldigt långt bort.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en härlig dag som bjuder på långfrukost och en trevlig utflykt. Den här dagen handlar i stort sett bara om att hämta energi från naturen och att tillåta sig vara lite spontan. Du är en rutinmänniska så att vara spontan gör att du känner dig lite vågad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen markerar gränsen mellan vinter och vår och det är något som du gärna firar. Oavsett om det blir en god middag hemma eller en lite mer planerad aktivitet så ser du till att ta farväl av den här envisa vintern. Idag kan du som singel stöta på en person som verkligen attraherar dig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På söndag är det valborg och då firar du gärna traditionellt med brasa och sång. Har du inte möjligheten att fira av vintern ordentligt så ser du ändå till att göra kvällen lite extra festlig med god mat och vackert dukat bord. För dig är det de små sakerna som sätter guldkant på dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Även söndagen handlar mycket om vem du är och vart du är på väg. Du kan stå inför ett vägval just nu och det är det som gör att du grubblar så mycket. Det är bra att du verkligen känner efter och tar dig tid när du fattar mer avgörande beslut. Vanligtvis kan du vara ganska impulsiv och agera utan att tänka.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är det familjen eller nära vänner som gäller. Du samlar gärna alla omkring dig för att äta god mat och umgås. Är vädret bra kan det bli en tur till en brasa på kvällen. Jungfrun gillar traditioner eftersom det skapar en känsla av kontinuitet.

Vågen 23/9-22/10

Söndagen bjuder på värme, närhet och familjekänsla. Oavsett om det är dina vänner eller din släkt du samlar omkring dig så blir det en mysig dag. För dig är det viktigaste att alla trivs, mat och miljö kommer i andra hand. Det finns ingen som kan skapa lika bra stämning som du kan.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är innerligt trött på kyla och vinter så därför firar du den här Valborgsmässoaftonen lite extra. För dig är det viktigt att markera att vi går från vinter till vår. Idag samlar du gärna dina vänner omkring dig och bjuder på lite välförtjänt lyx.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Har du trädgård blir det här en dag som handlar om vårrensning. Du kan även göra en mental rensning den här dagen. Hela temat för söndagen är ut med det gamla gör plats för det nya. Även på kvällen firar du en nystart både för dig själv och för våren.

Stenbocken 22/12-19/1

Även om du har saker att göra idag så är tempot lite lugnare och du kan fokusera på det du tycker är intressant snarare än att göra saker som måste göras. Under dagen får du en fråga som gör dig lite förvånad. Kvällen handlar om att fira in våren, gärna tillsammans med vänner eller familj.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen passar du på att få igång vissa saker hemma. Det kan handla om renovering, städning eller uppfräschning av ditt hem men det kan också röra sig om trädgårdsarbete eller en hobby. Det blir en trevlig avslutning på veckan.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen handlar om att njuta av livet och om att fira in våren. Det blir en härlig dag oavsett väder, du firar antingen hemma eller ute med vänner. Det viktigaste den här sista dagen i april är att du symboliskt får hälsa sommaren välkommen in i ditt liv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons