Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 29/4

29 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Du är en riktig hemmakatt den här lördagen. Du tycker att det är skönt att bara vara utan att stressa eller tvingas rusa från en aktivitet till en annan. Mycket kretsar kring hemmet och kring att göra vårtfint men det finns även tid för en hobby som du har.

Oxen 20/4-20/5

Är det fint väder den här lördagen tar du gärna en promenad, åker in till stan och shoppar eller bara ägnar dagen åt en hobby som kan praktiseras utomhus. För dig är dessa vårdagar heliga. Du hämtar din ork och din livskraft från naturen.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag ställs du inför ett riktigt dilemma och det gör att du måste tänka både en och två gånger innan du fattar ett beslut. Ta den här dagen till eftertanke och lyft gärna dina idéer till en vän eller släkting som du kan använda som bollplank. Du behöver se på situationen objektivt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du gärna utomhus om vädret samarbetar. Dagen handlar om våriga aktiviteter såsom att fixa i trädgården, göra fint på balkongen eller bara vara ute i naturen. Du är innerligt trött på vintern och därför tar du tillvara på varje tillfälle du har att njuta av sol och vår.

Lejonet 23/7-22/8

När Månen går in i Jungfruns tecken blir du mer återhållsam och funderande, något som märkts tydligt den här lördagen. Du reflekterar över din inre utveckling och över dina framtida mål. Lördagen handlar även om praktiskt arbete och om att fixa i hemmet.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag avslutar du något som du påbörjat under våren. Det känns skönt att äntligen bli klar. Du är en person som ogillar att ha saker liggande, du vill avsluta och gå vidare. Kvällen handlar om vänskap, om att förlåta varandra och om att vara lyhörd.

Vågen 23/9-22/10

Idag influeras du av Jungfrun vilket gör dig mycket petigare än du brukar vara. Du tar dig tid att genomföra och avsluta ett projekt som inte bara kräver fingertoppskänsla, du måste även våga rucka lite på gränserna för vad som du normalt sett tycker är kvalitet.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du trött och vill inte göra så mycket och det är okej. Unna dig en riktigt lat dag där du sätter dina egna behov i första rummet. Alla människor behöver få vara egoistiska mellan varven och det är din tur att vara det idag. Kvällen blir annorlunda och underhållande.

Skytten 22/11-21/12

Även om lördagen blir lika rolig som fredagen så handlar den här dagen mer om att vara utomhus och om närheten till naturen. Du suger i dig energi av ljuset och av vårluften. Under den här dagen ger en vän dig ett förtroende. Du måste visa att du går att lita på genom att hålla den här informationen för dig själv..

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen har du mycket att göra och tiden flyger iväg. Idag träffar du personer som du vanligtvis inte ser så ofta och det piggar upp dagen. Kvällen handlar om trevliga miljöer, god mat och en massa skvaller. Det blir en ganska tidig men härlig kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om att visa upp ett projekt du arbetat med för en eller flera familjemedlemmar. Det blir en trevlig dag där du får mycket beröm för din insats men också en hel del värdefulla åsikter som du kan ta med dig. Kvällen handlar om god mat och miljöombyte.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en familjemedlem eller släkting som alltid lyckas gå dig på nerverna på ett eller annat sätt. Idag hamnar ni i en konflikt och ingen av er vill vika. Det är för många känslor och för mycket stolthet som väger in. Till slut går en tredje part in och medlar vilket fungerar utan att vara optimalt.