Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 28/4

28 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig och bjuder på en hel del skratt. På jobbet är du kanske mer social än effektiv, men tack vare all energi som du har i ditt horoskop så lyckas du ändå få mycket gjort. Idag är du på ett extra gott humör. Du verkar ha planerat in roliga aktiviteter till kvällen.

Oxen 20/4-20/5

Du strålar den här fredagen och du sprider din värme omkring dig. Idag visar du prov på din allmänbildning och din intelligens. Under eftermiddagen passar du på att göra något trevligt med en vän. Även kvällen ser social och härlig ut, då är det god mat i en ganska udda miljö som gäller.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På fredagen är du på ett härligt humör och det gör att hela dagen blir bra. Du är verbal, övertygande och väldigt trevlig. Ska du sälja något eller argumentera för en idé så är det här dagen att göra det på. Kvällen handlar om nöjen som fest eller att gå ut med vänner.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På fredagen mår du toppen och ditt goda humör genomsyrar allt. Du är charmig och glad vilket gör att roliga personer dras till dig och det förgyller dagen ytterligare. Kvällen handlar främst om vänner och om att gå ut och ha kul. Du är på ett riktigt festhumör.

Lejonet 23/7-22/8

Solen och våren gör dig väldigt positiv och du uppskattar verkligen människorna omkring dig. En kollega upplever dig som flirtig idag och hen har delvis rätt, du är lite mer varm och personlig mot vad du brukar vara, men det handlar mer om en allmänt välvillig inställning till allt och alla.

Jungfrun 23/8-22/9

På fredagen använder du dina verbala talanger för att knyta kontakter och argumentera för dina idéer. Det blir en rolig dag där du kan vara kreativ och tänka lite annorlunda. Dina idéer blir väl mottagna av din chef. Kvällen handlar om nöjen och om att släppa loss.

Vågen 23/9-22/10

Fredagen blir en bra dag då du gör mycket både för dig själv och för andra. Det finns en värme och en empati hos dig som genomsyrar hela dagen. Du tar dig inte bara tid att lyssna på människorna omkring dig, du orkar även komma med råd och ge en hjälpande hand om det behövs.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du på ett strålande humör och du vill verkligen ta vara på den här dagen. Du är impulsiv och charmig och du vill gärna hitta på aktiviteter både på och utanför jobbet. Idag försöker du locka med en vän ut på kvällen. Du är i behov av att se människor omkring dig.

Skytten 22/11-21/12

På jobbet är det full fart den här dagen och det är bra eftersom du har så mycket energi. Du levererar bra resultat i ett snabbt tempo och det imponerar på din chef. Eftermiddagen och kvällen handlar om nöjen, nya miljöer, nya människor och roliga upplevelser.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag laddar du om batterierna och tar nya tag. Det blir en ganska lugn dag både privat och arbetsmässigt. Efter en lång vecka anser du att det är din rättighet att få vara hemma och mysa utan krav på social samverkan. Stenbocken har ett stort behov av att få vara ensam.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag tvingas du läsa igenom en hel del dokument och det gäller att du är uppmärksam både på detaljer och på vad man kan läsa in mellan raderna. Du brukar oftast skumma igenom den här typen av dokument, men du förstår värdet i att vara noggrann i just det här fallet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det ett betydligt stillsammare tempo och du kan ta dig tid att avsluta dina uppgifter på ett genomtänkt sätt. Det är inte alltid som du har möjligheten att kunna frisera dina arbeten så som du kan idag. Kvällen bjuder på en unik och intressant upplevelse.