Dagens horoskop torsdag 27/4

26 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen kommer det in energi från Lejonet i ditt tecken och det gör att du dels vill prestera men den här influensen plockar även fram en lekfull och charmig sida av din personlighet. Din nya kollega får upp ögonen för hur oemotståndlig du kan vara när du är på det här humöret.

Oxen 20/4-20/5

På torsdagen går hela dagen i ett rasande tempo och du hinner nästan inte blinka innan det är kväll. Idag märker du en viss attraktion mellan dig och en kollega. Den spänning som finns mellan er gör det lite mer intressant att gå och jobba om dagarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen tenderar du att fatta beslut med hjärtat snarare än med förnuftet. Det finns mycket Måne i ditt tecken den här dagen och det styr över dina omedvetna beslut. Genom att bli medveten om hur du fungerar kan du kanske påverka dina val i högre grad än om du bara följer stundens ingivelse.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du fattar känslomässiga beslut idag och det är i och för sig inte ovanligt för en Kräfta som har härskarplaneten Måne. Det som är annorlunda är att du låter din magkänsla styra när det kommer till beslut som rör ditt arbete, där brukar du annars vara väldigt pragmatisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det händer mycket på jobbet just nu och det tycker du är kul. Lejonet gillar förändringar och nyheter så du välkomnar de omställningar som är på väg att införas. Dina chefer uppskattar dina positiva attityd och ditt sätt att hantera dina kollegor som är mindre glada.

Jungfrun 23/8-22/9

På torsdagen verkar din privata situation ha rett ut sig och du kan helt och fullt fokusera på jobbet. Det blir en effektiv dag där du får mycket gjort. Du arbetar hårdare än du brukar, lite för att komma ikapp men också för att lindra ditt dåliga samvete över inledningen på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen blir en rolig dag då det är mycket att göra, men du har energin och då går dagen fort. Idag får du mycket beröm av en chef och hens superlativ piggar upp dagen. Kvällen handlar om en sport eller hobby som du utövar. Idag får du nyheter om en vän.

Skorpionen 23/10-21/11

Hela dagen handlar om ekonomi och om att lyckas i affärer. Vad som är viktigt den här dagen är att försöka och att inte ge upp. Idag är också en bra dag att avsluta pågående förhandlingar. Du har nått en punkt då du bör nöja dig med det resultat som du har uppnått.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag glittrar det om dig och du får alla i din närhet att må bra. Det finns något väldigt positivt över den här dagen. Som singel finns det goda möjligheter att inleda en flirt med en ny bekantskap eller kollega. Det kan även bli en del flirtande för upptagna Skyttar, men då blir situationen mer komplicerad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du nyheter av ett slag som både överraskar, glädjer dig och samtidigt gör dig väldigt förvånad. Det här är ett bevis på att du faktiskt räknas i ett sammanhang där du själv anser dig vara något av en underdog. Du blir stolt och glad av att det finns så många som tror på dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har länge irriterat dig på en kollega som du tycker är alldeles för kaxig, särskilt med tanke på den kompetens hen har. Idag får du nog av den här personens buffliga sätt, du sätter ned foten och säger ifrån. Din ilska både förvånar och gläder en hel del av dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är högt tempo idag och det går bra eftersom det flödar in energi i ditt tecken. Idag är en bra dag att ta dig an extra knepiga uppgifter som kräver strategiskt tänkande. Idag möter du en ganska ny kollega och hen imponerar på dig med sina kunskaper.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons