Dagens horoskop onsdag 26/4

25 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen kompromissar du med din släkting fram till att du får nog och säger ifrån. Du har varit villig att offra mycket de senaste dagarna för att hen ska hålla sig harmonisk, men du inser att hen utnyttjar din önskan att hålla sams. Faktum är att ditt utbrott är mer effektivt än dina försök att medla.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen mår du betydligt bättre. Den här dagen jobbar du gärna med saker som triggar din fantasi och dina visioner. Du har ett starkt driv inom dig just nu och det ser du till att omvandla till något positivt. Idag unnar du dig lite extra lyx som en god lunch eller något fint och vårigt att ha på dig.

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir en trevlig dag då familjen står i fokus. Jobbar du handlar dagen om rutiner och om att dra nytta av kunskap som du har. Eftermiddagen och kvällen fokuserar du helt på dina nära och kära. Du skämmer gärna bort din familj med god mat eller genom att överraska dem på något sätt.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det extra viktigt att vara tydlig både med vad du vill och med vad du inte vill. Du kan ha väldigt starka känslor när det kommer till många saker, men du är inte alltid den som uttrycker dina känslor i ord även om du vanligtvis är verbal. Det göra att det lätt kan uppstå missförstånd.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du lite bitsk och det kan göra att du har lätt för att hamna i bråk, särskilt med släkt, familj eller nära vänner. Du biter ihop på jobbet för att visa att du är professionell, men när du håller dina känslor inom dig så finns det en risk att de bubblar upp vid fel tillfälle istället.

Jungfrun 23/8-22/9

Även onsdagen handlar om kompromisser. Det kan vara att gå tidigare från jobbet för att hinna med något privat ärende, eller så kan du prata en hel del i telefonen med en familjemedlem. Du vet att situationen inte är ideal, men samtidigt så kan du inte se att du har något val.

Vågen 23/9-22/10

Du drömmer mycket om kärlek och romantik just nu, särskilt om du är singel. På jobbet verkar du ha en flirt eller någon som du uppskattar på lite avstånd. Idag uppstår en situation där du måste samarbeta med den här personen och det hettar till mellan er båda.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är det effektivitet som gäller och det är inte alltid din starkaste sida. Försök att tänka praktiskt snarare än kreativt. Hålla dig inom ramarna för de regler som finns och undvik att ta ut svängarna. Kvällen bjuder på roliga nyheter om en familjemedlem.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen fokuserar mycket på familjen och på det faktum att du väljer att helt bortprioritera dig själv i ett visst sammanhang. Resultatet blir att du lider i tysthet istället för att stå upp för vad du tycker. På kvällen börjar dina ambivalenta känslor lugna ned sig och du blir mer positiv.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är lite friare den här onsdagen och det gör att du kan lägga upp dagen lite som du känner för. Det finns vissa måsten som du bör hinna med, men annars kan du prioritera efter vad du känner för just nu. Även den här kvällen blir rolig och utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag blir dina idéer ifrågasatta av en chef eller kollega. Du kan börja tvivla på dig själv om du inte ser upp. Gör inte det utan stå fast vid dina planer, du kommer att kunna bevisa att du inte bara tänker rätt, du tänker dessutom på ett unikt och uppfriskande sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir en rolig men samtidigt tuff dag eftersom du ska kunna jobba i grupp och kompromissa. Vanligtvis är Fiskarna väldigt anpassningsbara, men den senaste tiden har du upplevt ett visst motstånd när det kommer att justera ditt arbete eller anpassa dina idéer.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons