Dagens horoskop tisdag 25/4

24 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen tar du till all din charm för att hålla en släkting eller familjemedlem på gott humör. Hen har varit ganska nyckfull i sitt temperament den senaste tiden och du är innerligt trött på dessa ständig konflikter. På jobbet kan en ny kollega liva upp dagen.

Oxen 20/4-20/5

Även om du fortfarande är lite känslig idag så vill du inte sätta dig i ett hörn och gråta varje gång något går emot dig. Du biter ihop och försöker att inte ta åt dig av den något råa jargongen som finns på din arbetsplats. På kvällen tar du ut din frustration i en sport eller genom att träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Tisdagen handlar om att övervinna sina olikheter för att kunna dra nytta av gemensamma ansträngningar. Det blir en dag som kantas av kompromisser medan det sjuder under ytan av tillbakahållen ilska. Du brukar sällan vara så tydlig i dina känslor som du är just idag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag försöker du argumentera för din sak med din vän men det går inte så som du tänkt dig. Din vän är envis och vill göra saker på ditt sätt, vilket kan vara bra ibland men inte idag. Kvällen handlar om att komma igång med en aktivitet såsom träning.

Lejonet 23/7-22/8

Tisdagen handlar om att inte ge efter för dina känslor utan försöka resonera logiskt hur svårt det än är. Om du står inför ett problem, särskilt om det har med relationer att göra, så ska du försök tänka på situationen ur ett mer objektivt poerspektiv.

Jungfrun 23/8-22/9

Även om tisdagen också fokuserar mycket på familj, din partner eller en vän så inser du att du inte helt kan strunta i arbetet. Du försöker hitta en balansgång mellan att ta hand om dina nära och att få saker gjorda på jobbet. På kvällen unnar du dig lite egentid.

Vågen 23/9-22/10

på tisdagen tar du strid för din övertygelse. När en chef envisas med att rucka på reglerna för att gynna ett fåtal ser du rött. Du brukar inte vara så här principfast, men det finns få saker som du ogillar lika starkt som när man favoriserar.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Det finns en ökad känslighet i ditt tecken som gör att du tar åt dig av kommentarer och blickar som egentligen inte har med dig att göra. Under dagen inser du att du både överdriver och är lite dramatisk, när du kommer till den insikten blir dina känslor lättare att hantera.

Skytten 22/11-21/12

Tisdagen blir dramatisk, mest för att du skapar drama genom att ta allt som sägs personligt. Din chef försöker att ge dig feedback på ett arbete du utfört men du blir upprörd eftersom du känner dig påhoppad istället för att se hens kommentarer som ett bra sätt att lära sig på.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du många frågor om något du nyligen varit med om och om din prestation i sammanhanget. Var inte falskt blyg utan stå för att du gjort en riktigt bra insats. Sug åt dig av det beröm du får och njut av uppmärksamheten. Kvällen blir intressant och bjuder på en ny bekantskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Tisdagen blir lagom aktiv. På jobbet bollar du en hel del frågor med ett par kollegor och du inser hur olika ni tänker. Eftermiddagen eller kvällen fokuserar mer på en hobby eller på att komma igång med att träna igen efter ett lite längre uppehåll.

Fiskarna 19/2-20/3

På tisdagen pendlar ditt humör väldigt. Du känner dig helt okej i ena stunden för att i nästa bara vilja sätta dig i ett hörn och tjura. Eftersom du redan är så emotionellt mottaglig så gör Månens position det ännu lite besvärligare idag. Kvällen handlar om att utmana sig själv.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons