Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 24/4

24 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

På måndagen kan en konflikt i familjen uppta en hel del av dina tankar. Du oroar dig mycket över det här bråket även om det är ganska vardagligt. Just nu har du ett starkt behov av att familjen håller ihop. Du är till och med villig att backa i en fråga som ligger dig nära bara för familjefridens skull.

Oxen 20/4-20/5

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Idag har du nära till dina känslor och det gör att du kan bli ledsen och irriterad för småsaker. Du brukar inte vara så här ambivalent i ditt humör vilket det gör att det kan ta en stund för dina kollegor att bli medvetna om din ökade sensitivitet. Försök att inte ta kommentarer personligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Du har svårt att komma överens med en kollega eller en bekant och er osämja blir ganska uppenbar under måndagen. Trots att du försöker att bita ihop kan dagen kantas av små ilske utbrott eller ganska syrliga kommentarer från din sida. Kvällen blir lättsammare än dagen.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att göra saker för din egen skull och inte för att andra tycker att du ska göra det. Du kan vara lite undfallande, särskilt när det kommer till din partner eller familj, men idag ska du stå upp för det du känner och inte kompromissa.

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen blir du upprörd över en kollegas sätt att uttrycka sig. Du vet att hen kan vara ganska klumpig i sitt sätt att formulera sig och vanligtvis bryr du dig inte, men idag gör det av någon anledning dig väldigt upprörd. Kvällen blir aktiv och rolig.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen handlar om familjen och om att ta hand om människor du bryr dig om. Har du barn kanske du är hemma med hen idag, annars kan det vara andra saker som gör att du prioriterar ditt privatliv över ditt arbete. Är du på jobbet kan en kollega bli irriterad på ditt beteende.

Vågen 23/9-22/10

Idag tar du dig ton och visar vad du tycker och tänker. Det handlar om något som ligger dig varmt om hjärtat och när det kommer till den här typen av frågor så är du oftast uttrycksfull. Kvällen bjuder på roliga och fysiskt utmanande aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du är extra känslig för kritik i början av veckan och det kan hända att du reagerar kraftigt när du får feedback från en kollega. Du anser att hen lägger sig i saker som hen inte har med att göra. Lyssna på din arbetskamrat, hen har mer erfarenhet än du inom det här området.

Skytten 22/11-21/12

Du är inte mycket för måndagar i vanliga fall, men den här måndagen tycker du särskilt illa om. Det finns inget som kan få dig på gott humör, varken roliga nyheter eller trevliga kollegor. På kvällen kan du få utlopp för din frustration i en sport eller genom träning.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är trött den här dagen, du har lagt en lång helg bakom dig och du känner dig inte riktigt återhämtad ännu även om det finns en positiv känsla i ditt horoskop. Har du möjlighet ska du vila mycket den här dagen. Kvällen bjuder på en rolig form av träning.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen måste du vara på plats men det kan du tycka är skönt eftersom då får du bättre kontroll över veckans aktiviteter. En diskussion med en chef resulterar i ett nytt projekt och en kommande resa. Det blir en givande dag och en mysig hemmakväll.

Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig ur form den här måndagen och allt går tyngre än vanligt. Det kan vara att du är på väg att dra på dig en vårförkylning, men det troligaste är att det finns ett motstånd inom dig mot allt var vardag och rutiner heter. Du vill bryta mönstret och springa fritt.