Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 23/4

23 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir även den social och trevlig. Nu umgås du främst med nära vänner eller familjen. Du behöver andas ut och det gör du bäst när du inte känner att du behöver visa upp dina bästa sidor. Du kan slappa och vara lat utan att någon bryr sig.

Oxen 20/4-20/5

Du vill komma ifrån lite den här söndagen och då är det kanske det är ett miljöombyte eller bara en trevlig utflykt som gäller. Oavsett planerna för dagen så försöker du att ha trevligt. Du är lättsam och charmig vilket gör att du får människor att trivas i ditt sällskap.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir den perfekta avslutningen på en delvis turbulent och känslomässig vecka. Idag gör du verklighet av flera av de planer som du gjort upp under veckan. Dagen handlar om att delvis möta dina rädslor men också om att acceptera dina svagheter och vara stolt över dig själv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Om du känner dig piggare idag är utomhusaktiviteter att rekommendera. Frisk luft får dig att känna dig levande. Du är social och vill gärna umgås med dina vänner, det finns särskilt en person som du saknat mycket. Ni kanske inte kan ses, men ni kan höras på telefon eller via sms.

Lejonet 23/7-22/8

Idag fortsätter dina äventyr, men snarare med familj eller din partner än med dina vänner. Även om dagen inte testar dina gränser på samma sätt som lördagen så vill du ändå utmana dig själv lite. Dagen handlar också om nyheter som rör en investering som du nyligen gjort.

Jungfrun 23/8-22/9

Kan du vara hemma och pyssla idag så är du gärna dig. Ditt hem är din borg och det är där som du återhämtar dig och hittar tillbaka till grundtrygghet igen. Idag får du kontakt med en vän eller bekant från barndomen. Det blir lite av en nostalgitripp.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen känner du dig ovanligt glad och fri. Du umgås gärna med vänner eller familj, så länge du slipper vara själv. Just nu är du väldigt social och har ett starkt behov av att omge dig med människor. Dagen kan också handla om närhet till djur och natur.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen handlar om att vara brutalt uppriktig och utlämnande. Skorpionen brukar måna om sina hemligheter så känslan av att vilja dela med sig kan vara ganska ny för dig. Ett råd är att inte berätta alla dina hemligheter på samma gång.

Skytten 22/11-21/12

Söndagen blir en varm och härlig dag som handlar om vänskap, om roliga aktiviteter och om att helt gå upp i nuet. Den här dagen bjuder på nya miljöer och annorlunda upplevelser. Var nyfiken och ta för dig av de pärlor som den här söndagen bjuder på.

Stenbocken 22/12-19/1

Efter en intensiv vecka och en ännu mer intensiv helg är du helt slut. Du sover så mycket du kan den här dagen och det fascinerar dina vänner vart en Stenbock kan hitta ett kryp in i för fem minuters vila. Du är en expert på att slappna av i de mest udda situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du får massor av roliga skvaller och inside information idag. Det rör en grupp personer som du följer lite på avstånd men som du varit närmare med tidigare. Det blir en bra dag och en ännu trevligare kväll. Även om du inte aktiverar dig så mycket så njuter du av den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

En ung släkting kommer med överraskande nyheter idag och du vet att du borde bli överlycklig för hens skull. Tyvärr är hennes lycka sammanlänkad med en viss typ av förlust för din del så det gör att de här nyheterna känns lite sådär. Eftermiddagen fokuserar på en hobby.