Dagens horoskop lördag 22/4

21 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag håller du dig sysselsatt. Du ägnar delar av dagen åt fysiska aktiviteter som gör att du kan ta ut dig ordentligt. Du är även social och söker aktivt upp personer att prata och umgås med. Kvällen kan bjuda på oväntade nöjen om du bara är lite öppen för förslag.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen blir en förhållandevis lättsam dag då du fokuserar på en sak i taget och du gör det bra. Du är inte särskilt driven den här dagen, men du har ett mål och du genomför dina planer på ett effektivt sätt. Kvällen handlar om vänner, om en middag och om att ha trevligt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter de senaste två dagarnas fokus på dig själv så har du kommit till medvetna eller omedvetna slutsatser som kan hjälpa dig framåt med ett problem som du har. Även om det har tagit tid att nå de här insikterna så har det varit ett bra sätt för dig att utvecklas på.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Du är både fysiskt och psykiskt slut efter en känslomässigt turbulent vecka. Du kan även ha en förkylning eller annan sjukdom på väg in. Lyssna på din kropp och ta den här dagen till att ta hand om dig själv, undvika stress och bara hitta energi.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen byter bland annat Månen tecken och det gör att du känner dig mer nyfiken, entusiastisk och äventyrlig. Idag kommer en vän med ett oväntat förslag på en aktivitet som du normalt aldrig skulle testa på. Idag vågar du ta ut svängarna och det gör dagen speciell.

Jungfrun 23/8-22/9

Du är bra på att dölja dina känslor och det är en sida som du visar upp idag. Du upplevs som en person som har total kontroll och kan behärska varje situation som du hamnar i, men sanningen är den att du inom dig upplever du en djup osäkerhet. Du kommer att lyckas, tro på dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Idag kan det komma upp en diskussion kring sommaren och kring semestrar. Ofta anpassar du dig efter din familj, släkt eller vänner men just nu har du en ganska orubblig åsikt om hur du vill tillbringa den här tiden. Du tycker det är dags att andra anpassar sig efter dig.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du på gott humör och det innefattar en hel del småkäbbel och vänskapligt gnabb med dina nära och kära. Du är sugen på att diskutera och du kan låta vissa ämnen lite för långt bara för att du tycker det är intressant att studera hur människor reagerar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har av misstag fått höra en nära väns innersta hemlighet och den kan för en utomstående vara lite underhållande. Även om det är frestande att dela den här kunskapen med andra som ser humorn i det hela så bör du hålla den för dig själv. Den här dagen kan du vara ganska flirtig av dig.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns både ett lugn och en nervositet över den här dagen. Du litar på dig själv, samtidigt som du vill bevisa för andra vad du går för. Du levererar både bra och riktigt bra resultat så när du summerar dagen är du mer än nöjd. Kvällen handlar återigen om en gruppaktivitet.

Vattumannen 20/1-18/2

Du ägnar stora delar av dagen åt en hobby och det trivs du med. Du kan även klämma in en fika med en äldre släkting eller en vän. För dig handlar dagen främst om att vara ledig och om att bara slappna av. Eftermiddagen tillbringar du gärna i köket med att experimentera.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att vara ute och göra saker. Oavsett om det är atletiska aktiviteter eller bara en trevlig lördagsshopping så njuter du av att slippa vara hemma. För dig handlar din ledighet om träffa vänner, äta god mat och umgås.

Annons