Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 21/4

21 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag går Merkurius in i retrograd vilket kan påverka ditt förhållande till elektronik såsom telefoner och datorer. Merkurius kommer att stanna i retrograden under en tid men dess påverkan märks tydligast i början. Kvällen handlar om ett practical joke.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om affärer men också om att avstå från ekonomiska beslut. Det finns en indikation i ditt tecken som visar på att du just nu inte helt tänker igenom långtgående konsekvenser så därför är det bättre att avvakta än att driva igenom avtal av olika slag.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag fortsätter du den inre resan som du omedvetet påbörjade under gårdagen. Det handlar inte bara om att fundera över vem du är utan mer om vem du vill vara och hur du ska komma dit. Sätt åt sidan de yttre förväntningarna på dig och försök fokusera på dina egna känslor istället.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Fredagen blir en nystart på många sätt. Det är först nu som du känner dig redo att fatta ett lite mer avgörande beslut beträffande framtiden. Idag inser du även att du gjort en felberäkning när det kommer till en kostnad som kan röra något som en semester eller investering.

Lejonet 23/7-22/8

Idag mår du inte riktigt bra. Det kan vara att du känner dig fysiskt ur form eller känslomässigt tömd. Oavsett så har du inte riktigt energin att vara social och utåtriktad. Tillåt dig att vara inaktiv, särskilt utanför jobbet. Du mår bra av dagar där du faktiskt inte gör någonting alls.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag tenderar du att få problem med materiella saker. Det kan vara pengar, elektronik eller maskiner i största allmänhet. Försök att inte göra några större affärer idag, du kan hamna i en jobbig situation. Kvällen blir festlig och social, då umgås du gärna med dina vänner.

Vågen 23/9-22/10

Idag är en dag då du säger nej till negativa påtryckningar utifrån. Du brukar vara ganska mottaglig för vad andra personer tycker och tänker, men idag bestämmer du dig för att följa din inre övertygelse och inte låta någon annan diktera vad du ska tycka.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har mycket som du vill ha fram den här dagen, men du märker att du uttrycker dig ganska klumpigt och att det du vill ha sagt inte alltid når fram. Det som är positivt är att du är medveten om problemet, det negativa är att du inte riktigt vet hur du ska kringgå det.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att förlåta och vidare men också om att lita på att den ursäkt du får är ärlig och inte innehåller någon dold agenda. Ibland kan du vara väldigt misstänksam av dig, på gränsen till konspiratorisk. Kvällen bjuder på en udda aktivitet.

Stenbocken 22/12-19/1

På fredagen ska du umgås med en större grupp så det gäller att du plockar fram dina sociala färdigheter. Stenbockar brukar i regel föredra att köra solo, men idag är du en del av ett större sammanhang. Den här fredagen kan det bli problem med elektroniska anordningar.

Vattumannen 20/1-18/2

Försök att undvika möten via datorer eller att använda datorer som hjälpmedel idag. Det finns en risk att du blir ovän med allt som har med den här typen av hjälpmedel att göra. Gå old school istället och satsa på papper och livemöten. Kvällen blir mysig med god mat och trevligt sällskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Du märker att en kollega eller bekant börjar inkräkta på ditt revir och det är inget som du tänker tillåta. Trots att Fiskarna är det minst revirtänkande zodiaktecknet så finns det en gräns för vad du kan tolerera från andra. Idag är gränsen nådd.