Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 20/4

20 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag har du det också lite lyxigt, men nu handlar det snarare om att någon annan än du själv skämmer bort dig. Det kan vara en förälder, en kollega eller en partner som tycker att du förtjänar uppskattning. Det blir en riktigt guldkantad och känslofylld dag.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det både Nymåne och Solförmörkelse som startar i Väduren men som sedan går vidare in i Oxens tecken vilket kan påverka din sömn och framförallt dina drömmar. Du kan få plötsliga känslomässiga insikter den här dagen, öppna upp dig och lita på din magkänsla.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen störs du av obekväma känslor och en svårighet att fokusera. Försök att hitta lugnet inom dig själv och undvik situationer som gör dig upprörd. Just nu är du sårbar för yttre påverkan och du upplever att alla känslor, både positiva och negativa, är förstärkta den här dagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Idag får du nog av en vän, kollega eller bekant som drar mer energi än hen ger. Du har accepterat er relation av ren lojalitet, men idag gör hen något som i din ögon får bägaren att rinna över. I övrigt en dag som fokuserar på starka känslor och på dina familjeband.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är det Solförmörkelse och Nymåne vilket påverkar ditt humör negativt. Eftersom din härskarplanet är Solen finns det en stark koppling till dina känslor den här dagen. När Solen är skymd kan det påverka dig att tränga undan starka känslor som borde få komma till ytan.

Jungfrun 23/8-22/9

Från lugn till känslomässigt kaos, ibland kan det gå fort och det har det gjort den här veckan. Du hamnar i en situation idag som du inte kan hantera med logik eller resonera dig ur. Här gäller det att använda dig av din magkänsla och din intuition, två saker som du har väldigt svårt för.

Vågen 23/9-22/10

Torsdagen bjuder på en massa starka och väldigt svårkontrollerade känslor. Inte så mycket för egen del som för människorna omkring dig. Du märker en ökad känslighet hos dina kollegor idag. Även de tuffaste personligheterna är sårbara och behöver ditt stöd, en märklig känsla.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handlar både om sorg och om glädje. Du lämnar ett kapitel av ditt liv för att gå in i en ny spännande fas. Även om det finns ett visst vemod för det du lämnar bakom dig så överväger känslan av spänning och förväntan. Det finns så mycket att se fram emot.

Skytten 22/11-21/12

Det verkar finnas en konflikt mellan dig och en familjemedlem och den har pågått under en längre tid. Idag sker något som får hela den här problematiken att kulminera och det finns risk att ni båda säger och gör saker som ni kommer få ångra. Var medveten om hur känslig du är just nu.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen blir en väldigt berg och dalbana för ditt självförtroende. Du inleder på topp bara för att bli besviken på dig själv och på din prestation. När du väl samlat ihop dig igen så levererar du på bästa sätt så dagen slutar lika bra som den inleds.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag har du mycket arbete som du ska hinna beta av innan helgen så det gäller att vara organiserad. En yngre släkting eller vän kan behöva dina råd och din hjälp med att förbereda något. På kvällen fokuserar du på dig själv och på din hälsa.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen markerar ett avslut av något slag. Det kan handla om en vän som reser bort, en kollega som slutar eller att du själv lämnar din arbetsplats. Oavsett vilket typ av avslut det rör sig om så är du inte redo att helt släppa taget och det är därför som det gör ont.