Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 19/4

19 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Den här dagen handlar om att skämma bort sig själv. Det kan vara att spendera pengar på något som du velat ha länge eller så unnar du dig bara en lyxig lunch eller en riktigt avkopplande kväll som innehåller alla din favoritaktiviteter.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen samlar du ihop dig för att fokusera på saker som rör dig själv och delar av ditt arbete. Idag finns det ingen brådska utan du kan ta dig tid med varje del av ditt projekt och då mår du som bäst. Under eftermiddagen hjälper du en ung vän eller släkting med något praktiskt.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Onsdagen blir något av en mellandag. Tempot är inte så högt på jobbet så du kan fokusera på att avsluta projekt som du påbörjat. Under den här dagen verkar du tänka en hel del på mat, antingen för att du ska bjuda på en middag eller fest eller kanske planerar du ett restaurangbesök.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

På onsdagen tänker du mer praktiskt än teoretiskt och du är bra på att utföra arbetsuppgifter som kräver att du är exakt. Dagen handlar till viss del om att komma överens med kollegor som du normalt sett undviker men också om att jobba självständigt. Kvällen bjuder på skvaller.

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om lyx och om att skämma bort sig själv med allt från saker till god mat. Du tar hand både om ditt inre och ditt yttre idag, kanske passar du på att komplettera vår garderoben lite eller så unnar du dig något fint till hemmet. På kvällen passar det bra att träna och röra på sig.

Jungfrun 23/8-22/9

På onsdagen faller du tillbaka på praktisk kunskap och på rutiner vilket får dig att må bra. Det är när du tvingas att rucka på sina principer som du kan bli lite grinig, men det slipper du idag. Den här onsdagen handlar det även om att göra fina fynd på saker till dig själv.

Vågen 23/9-22/10

Även om onsdagen också handlar om att leverera så är det ett betydligt lugnare tempo. Du får tid att planera och att låta varje uppgift få ta tid. Dagen handlar om att vara noggrann och att inte slarva, något som kan vara svårt för den impulsiva Vågen. Kvällen blir intressant.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen handlar helt och fullt om begär, särskilt begär efter onödig och onyttig mat. Det kan vara allt från en skräpmats lunch till en överdådig eftermiddagsfika. Antagligen har din kropp ett behov av den här typen av mat idag så var inte för hård mot dig själv.

Skytten 22/11-21/12

Idag har du lätt för att hamna i konflikt eller bli irriterad på vissa kollegor som du uppfattar som lata. Du vet att du överdriver när du är stressad så du försöker att hålla dina åsikter för dig själv, men de skiner igenom i ditt minspel. Du är helt enkelt dålig på att hålla masken.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag fokuserar du på ett mål som du har och det kräver disciplin. Som tur är så kan du vara väldigt målinriktad när du sätter den sidan till. Du håller dig till en i förväg uppgjord plan och det visar sig att ditt sätt att lägga upp arbetet är det bästa för dig. Onsdagen handlar också om skratt och om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Även onsdagen blir en rolig och inspirerande dag som bjuder på härliga ögonblick och fina miljöer. Är du utomhus så trivs du som bäst om solen kikar fram. Är du inomhus är det mer dina kollegor eller vänner som bidrar till din trivsel. Kvällen handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att rätta till en del slarvfel som uppstod under gårdagens pressade tempo. Du har mer tid att ordna med detaljer idag och det gör att du faktiskt kan få ordning på det mesta som gått fel. En kollega ger dig extra mycket uppmärksamhet, hen gillar dig.