Dagens horoskop tisdag 18/4

17 apr, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du är inte lika disträ idag som du var under gårdagen. Idag tar du dig an uppgifterna på arbetet med Vädurens vanliga driv och entusiasm. Under dagen kan en chef föreslå byte av uppgifter. Ett intressant men samtidigt lite udda förslag, men du lovar att överväga det.

Oxen 20/4-20/5

Idag känner du väldigt starkt för ett projekt eller område på arbetet och för att kunna gå vidare med det krävs att du har en eller flera chefer på dina sida. Som tur är kan du vara väldigt insäljande när du sätter den sidan till och det gör du idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag omvandlar du de idéer som du fick under gårdagen till handling. Du gör upp planer både för en nära framtid och ett längre perspektiv. Elden i ditt horoskop gör dig ovanligt effektiv men också modigare i beslut som har med affärer att göra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag är du väldigt effektiv och driven. På tisdagen passar det bra att påbörja nya saker, särskilt uppgifter som kräver att du tänker utanför de vanliga ramarna. Du är positiv och framåt och du använder dig av din charm för att driva igenom dina idéer. Ett samtal med en vän kan väcka vissa frågetecken.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Idag tycker du att jobbet är ovanligt roligt och då finns det få personer som kan vara lika effektiva som du är idag. Du drivs mycket av ditt humör och hur du känner i stunden vilket speglar dina prestationer. En konfrontation med en vän eller kollega kan ge ett oväntat resultat.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är en utmärkt dag att kicka igång nya projekt och testa idéer. Du är driven, initiativrik och kreativ i en bra blandning. På jobbet finns det en konflikt där en kollega försöker få dig att välja sida men du föredrar att hålla dig neutral så länge du kan.

Vågen 23/9-22/10

Tisdagen bli stressig och krävande. Du har svårt att hinna med allt du planerat men du gör ditt bästa. Även privat ställs det rätt så höga krav på dig. Om du ska orka leva upp till alla förväntningar måste du vara utvilad och noga med att fylla på energi genom att äta ordentligt.

Skorpionen 23/10-21/11

Även under tisdagen kan du uppleva en viss ångest i samband med att fatta beslut, men det är mycket bättre idag jämfört med gårdagen. Tisdagen handlar om att driva ett projekt på jobbet framåt och om att få en chef på din sida. Kvällen kan bjuda på en fysisk utmaning.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Tempot trappas upp under tisdagen och din chef ställer en hel del nya krav på dig, något som kan vara svårt att hinna med. Det är viktigt att ha en bra kommunikation med dina kollegor och chefer så de vet vad de kan förvänta sig av dig. Privat väntar roliga nyheter.

Stenbocken 22/12-19/1

Eftersom du inte sov så mycket som du skulle behöva så är du trött den här tisdagen och det speglar sig i allt du hittar på. Varken kaffe eller uppmuntrande tillrop får dig att kvickna till. Kvällen handlar om att träna för att komma i form.

Vattumannen 20/1-18/2

På tisdagen testar du tekniker som är nya för dig och det kan ta ett tag innan det sitter. Som Vattuman är du van vid att lära dig saker fort och det är inte säkert att du har så mycket tålamod med den här typen av övningar. Trots trytande tålamod blir du stolt över dig själv när du lyckas.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du vara extra uppmärksam på detaljer. Du driver på dig själv att jobba i snabb takt och då är risken stor att du slarvar. Fisken är sällan både exakt och snabb, om du ska vara noggrann så måste saker få ta sin tid och det har du inte riktigt tålamod med idag.

Annons