Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop måndag 17/4

17 april, 2023

Dagens horoskop måndag 17/4

Väduren 21/3-19/4

Du har varken samma driv eller samma ork som vanligt den här måndagen. Det finns så mycket annat som upptar ditt intresse att du inte riktigt orkar fokusera dig på arbetet. Under eftermiddagen är det ett kreativt eller konstnärligt intresse som dominerar.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Oxen 20/4-20/5

Måndagen blir en trevlig dag där du tillåter dig själv att utforska nya områden. Det är inte så ofta som du har möjlighet att släppa loss den här spontana och nyfikna delen av dig själv, men när du väl gör det så visar du upp en väldigt charmig och lekfull sida av din personlighet.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker att inte ha förutfattade meningar idag och det är bra att du är öppen. Det är genom att våga tänka annorlunda som du hittar ovanliga men bra lösningar på gamla problem. Du ser saker med nya ögon helt enkelt och det är något du ska dra nytta av den närmaste tiden.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om att inte ta saker personligt. Just nu tenderar du att bli väldigt sårad när någon kritiserar dig även om det handlar om en sund feedback.Du har svårt att skilja på person och sak vilket gör att du uppfattar kommentarer om ditt arbete som påhopp. Kvällen blir harmonisk.

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en person som du gärna vill lära känna men som av någon anledning står emot alla dina försök att charma hen. Idag tänker du mycket på er relation, eller snarare er icke relation. Du har svårt att fokusera på jobbet eftersom dina tankar hela tiden tenderar att vandra iväg.

Jungfrun 23/8-22/9

Du brukar gilla när saker är väldigt tydliga även om de kan upplevas som lite fyrkantiga och tråkiga. Idag vill du däremot att det du presenterar ska kännas mer spontant och tilltalande, samtidigt som du inte vill rucka på din exakthet. Det blir svårt att få ihop alla komponenter.

Vågen 23/9-22/10

Idag flödar det kreativitet och lekfullhet genom ditt tecken. Oavsett vilka arbetsuppgifter du tar dig an så genomsyras de av ett annorlunda tänk och av glädje. Det blir en bra inledning på veckan. Eftermiddagen handlar om att bejaka sitt inre barn.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du svårigheter att välja både i stort och i smått. Du kommer främst att märka det på vardagliga saker som att bestämma vad du ska ha på dig eller vad du ska äta till frukost. Ett råd inför den här dagen är att undvika större och mer komplicerade beslut.

Skytten 22/11-21/12

Du är trött och har svårt att koncentrera dig den här dagen så håll dig till rutiner och undvik saker som kräver för mycket fokus. Något som passar bra den här dagen är fysiskt arbete och uppgifter som du skulle kunna lösa i sömnen. Kvällen blir inspirerande.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen försöker du att bara njuta av livet i största allmänhet. Oavsett var du befinner dig så ser du till att göra det bästa av dagen. Du hittar inspiration i det lilla och det fyller dig med glädje. Dagen blir lång, full av skratt och en hel del dråpliga situationer.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen har du frihet att kunna bestämma ganska mycket själv över din dag. Det är sällan du har den här typen av vetorätt så utnyttja den. Dagen ser också ut att kunna bjuda på en hel del frisk luft och trevliga upplevelser. Kvällen handlar om gemenskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Antingen jobbar du mindre idag eller så har du arbetsuppgifter som genuint intresserar dig. Det blir en bra inledning på veckan där du får mycket gjort. Under den här dagen är du gärna fysiskt aktiv. Det kan vara att hugger i på jobbet eller att du tränar privat.