Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 16/4

16 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Det blir en rolig söndag som testar både ditt tålamod och din uppfattning om vad du egentligen vågar och vad du är rädd för. Du gör ditt bästa att inte ha några fördomar utan vara öppen för nya upplevelser. På kvällen möter du en person som gör starkt intryck på dig.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen börjar med att du får sova ut för att sedan njuta av en riktigt god frukost eller brunch. Hela dagen går i ett litet sömnigt tempo. Du bestämmer inget i förväg den här dagen utan du gör lite det som du får lust med för stunden. Kvällen handlar om en ny bekantskap.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag myser du gärna hemma eller i en riktigt skön och avslappnad miljö. Dagen blir lugn och energigivande. Även om du skämmer bort dig själv så handlar det mer om att göra saker som är bra för själen och för kroppen än att fika och vräka i sig god mat. Du vill känna dig sund och nyttig.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Om lördagen fokuserade på familj och hem så handlar söndagen om dig och dina behov. Det blir en underbar och lugn dag där du gör det som tycker om mest. Det kan vara att ta hand om dig själv i fysisk mening men det kan också handla om en hobby eller annan aktivitet.

Lejonet 23/7-22/8

Söndagen blir en lugn men härlig dag då du tillåter dig att vara helt fri från andra personers åsikter. Du följer en i förväg uppgjord plan och du håller dig till den även om det är frestande att ta ut svängarna lite. Kvällen blir intressant och informativ.

Jungfrun 23/8-22/9

Det blir en ganska lugn och skön dag där du med fördel avslutar alla de projekt som du påbörjat hemma. Ibland när du är kreativ så kan du ha väldigt många bollar i luften samtidigt och då gäller det att ha disciplinen att avsluta dina projekt så de inte blir liggande.

Vågen 23/9-22/10

Den här dagen handlar om att blicka inåt. Det har uppstått en jobbig situation mellan dig och en vän och nu söker du svaret på varför det har blivit så här. Du vet att du är delvis skyldig, men du tenderar att stoppa huvudet i sanden när det kommer till dina egna misstag.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag låter du din kreativitet få blomma ut ordentligt. Du njuter verkligen av att se konstverk växa fram ur dina händer oavsett om det rör sig om matlagning, målning, hantverk eller om att fånga din omgivning på bild. Det blir en härlig söndag.

Skytten 22/11-21/12

Du unnar dig en riktig ta hand om dig om själv dag idag. För dig är det härligt att kunna skämma bort både din kropp och din ande mellan varven. Du ägnar gärna delar av dagen åt själsligt upplyftande övningar såsom meditation, yoga eller annan träning. Resten av dagen består enbart av helglyx.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen bjuder på en del ovanliga men väldigt roliga upplevelser. Du ska inte vara rädd för att testa på nya saker oavsett om det är planerat eller kommer lite mer impulsivt. Om du följer med strömmen och är spontan idag så märker du att du får en ännu mer intressant söndag.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen får du väldigt mycket gjort och det gör dig väldigt nöjd. Du inser att du är på god väg mot att nå ett delmål som du satt upp. Även om det här inte är ett betalt arbete utan mer något av en hobby så är du ändå lika mån om att prestera och leverera.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen går Månen in i ditt eget tecken och det förstärker vissa av dina finaste kvaliteter såsom din empatiska förmåga och ditt omhändertagande sätt. Idag passar det bra att umgås med äldre, barn eller djur. Du känner in deras behov och du njuter av att kunna ta hand om dem lite extra.