Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 15/4

15 april, 2023

Väduren 21/3-19/4

Lördag handlar om familjen eller väldigt nära vänner. Det blir en harmonisk dag då du inte behöver fundera på vad du säger eller vara rädd för missförstånd. Under den här dagen passar det bra med en kortare utflykt i närområdet. Du får se nya saker och det kan ge dig inspiration.

Oxen 20/4-20/5

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Lördagen blir en dag då du umgås med familjen. Du är gärna utomhus en hel del och du unnar dig både något du behöver och saker som du bara vill ha Det här blir en härlig dag även om den tar musten ur dig. Tänk på att äta regelbundet och att vila för att orka med.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Idag skämmer du bort dig själv rejält. Det kan vara att du bjuder dig själv på en god lunch eller middag, men det kan också vara lite lyx som att ha ett hemma SPA eller kanske ett frisörbesök. Dagen andas lugn och glädje. Undet den här dagen passar du även på att köpa något fin åt dig själv.

Kräftan 21/6-22/7

Under lördagen är det hemmamys och pyssel som gäller. Du fixar hemma, det kan vara storstädning, ommöblering eller renovering. Dagen handlar också om familjen och om att umgås tillsammans. Kvällen blir lika mysig som dagen. Då är du social och framåt.

Lejonet 23/7-22/8

Idag släpper du loss din mer konstnärlig sida och det ger väldigt fina resultat. oavsett om du kreerar för dig själv eller någon annan så är både dina idéer originella och lite utmanande. Kvällen handlar om nyheter från en släkting.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag är du kreativ i hemmet. Du låter fantasin flöda och ger uttryck för både konstnärliga och lite udda idéer. Resten av familjen kan ha svårt att förstå dina visioner, men du vet att du är stilsäker och det bevisar du återigen idag.

Vågen 23/9-22/10

Även lördagen handlar om aktivitet och om att hålla igång. Idag kan du ha tagit på dig någon form av ansvar att hjälpa till. Det blir en rolig och social dag där du får möjligheten att möta många nya och intressanta människor. Kvällen blir lika trevlig som dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen handlar om vänskap och om att vara öppna upp sig och dela med sig av sina känslor. Även om Skorpionen ofta upplevs som känslofull så är det svårt för omgivningen att kunna tolka dina tankar och åsikter. Du upplevs ofta som lite hemlighetsfull.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det vännerna som gäller. Det kan vara fest och nöjen men det kan också bli en dag då ni bara hänger tillsammans och pratar och myser. För dig är den här typen av dagar väldigt viktiga för att du ska kunna ladda positiv energi. Dina vänner betyder allt för dig.

Stenbocken 22/12-19/1

På lördagen knyter du nya kontakter och du får uppleva och se en hel del fascinerande saker. Det blir en dag full av intryck både för ögon, själ och smaksinnet. Under den här dagen upptäcker du lite av din egen stil när du shoppar loss.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har ett specialprojekt eller intresse som stått och stampat en tid men nu får du möjligheten att komma vidare med det. Den här dagen handlar mycket om att kunna vara kreativ och se saker växa fram. Du älskar när något du gör sakta börjar ta form och gå från tanke till verklighet.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag utforskar du nya miljöer. Du kan vara på resa eller så vidgar du bara vyerna i närområdet. Oavsett vilket äventyr du ger dig ut på så blir det en ovanligt bra och berikande dag. Under lördagen talar du ut med en släkting som du haft en konflikt med.