Dagens horoskop söndag 31/3 påskdagen

30 mar, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Du ska ut och resa, antingen i närtid eller lite längre fram och den här söndagen handlar om att planera vissa detaljer. Det blir en rolig dag som går fort eftersom det är så mycket att göra. Idag passar det bra att shoppa lite på rean inför den kommande resan.

Oxen 20/4-20/5

Du har en hel del att göra den här påskdagen. För att inte bli irriterad över att det är så mycket så blandar du nytta med nöje. Den här dagen innehåller även element där du kan bli stillasittande en längre tid, det kan röra sig om en resa eller kanske en bilkö. Kvällen är efterlängtad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen blir en mysig dag som du mer än gärna tillbringar med den lilla familjen eller din partner. Släkten är bäst i lagom dos. Vissa Tvillingar kanske är borta med hela gänget och i så fall försöker du smita undan lite för att kunna vara för dig själv. Även om du är social som person så behöver du din ensamhet.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Även söndagen fokuserar mycket på släkt och familj. Det här kan vara en dag då du firar med vänner eller med mer avlägsna släktingar. Har du möjlighet så gör du gärna en utflykt den här dagen. Du tycker att det är skönt att komma bort från din vardagsmiljö.

Lejonet 23/7-22/8

Idag är du gärna utomhus så mycket du bara kan. Frisk luft och energi från naturen gör dig gott. Även om du inte är någon friluftsmänniska så kan du tänka dig att ta en långpromenad eller bara fika utomhus för att känna på ljuset. Som Lejon mår du som bäst nu när dagarna bli ljusare.

Jungfrun 23/8-22/9

Under påskdagen ser du ut att samla ett lite större gäng kring dig. Det kan vara släkten men det kan också röra sig om vänner, grannar och bekanta. Dagen blir lite mer klassisk med traditionell mat och kanske lite aktiviteter som att måla ägg eller göra påskkort.

Vågen 23/9-22/10

Det här blir en lekfull, stojig och mysig dag där du gärna hänger med barn eller umgås med djur. Det finns en närhet till nuet i dessa två grupper som du uppskattar. När du spenderar tid med just barn eller djur så går du helt upp i ögonblicket.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även om många Skorpioner är stadsmänniskor så finns det en och annan skogsmulle. Idag söker du dig gärna ut i naturen eftersom växtkraften är som starkast på våren. Du suger i dig av all positiv energi som finns i luft och mark just nu. En långpromenad har en renande effekt på dig.

Skytten 22/11-21/12

Du har haft fullt upp den senaste tiden så du har inte hunnit med att träffa en äldre släkting lika ofta som du brukar. Idag får du till ett besök. För dig handlar det inte enbart om dåligt samvete utan den här personen ger dig väldigt mycket tillbaka, både i form av livskunskap och lugn. Hen gör dig hel.

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen kan bjuda på en del långtråkiga partier, men det är bara att bita ihop och härda ut. Du vet att innan dagen är slut så kommer du återförenas med en saknad familjemedlem som varit borta ett tag. Den här söndagen väntar även goda nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen handlar om ett kärt återseende. Det har varit alldeles för länge sedan du såg den här individen och idag tänker du återförenas med hen så fort som möjligt. När en Vattuman saknar så saknar hen med hela hjärtat och det gör du idag.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen handlar om familj eller släkt som du inte hinner träffa så ofta. Det kan vara avståndet som är ett hinder eller så får ni helt enkelt inte ihop era scheman. Det för förvånande hur mycket du kan ha att göra i vardagen och hur svårt det är att prioritera in vissa personer fast du försöker.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons