Dagens horoskop måndag 27/3

26 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir trevlig och social men inte särskilt produktiv. Du försöker få till ett bra arbetstempo, men det slutar med att du blir stående med en kollega och småpratar istället. Även kvällen ser social ut, då är det vänner eller familj som gäller.

Oxen 20/4-20/5

Du är verbal och charmig den här måndagen. Trots att du inte är så pigg som du skulle önska så förtrollar du din omgivning med din värme och din härliga humor. Kvällen handlar om att ta tag i ett projekt i hemmet som blivit liggande alldeles för länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att kunna få igenom allt som kräver en verbal övertygelse idag. Du uttrycker dig väl och du argumenterar bort varje mothugg utan problem. Det här är en riktigt bra dag att sluta ett avtal eller att göra affärer på. Kvällen handlar om frågesport av något slag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen handlar om att uttrycka sig klart och att undvika luddiga formuleringar eftersom de kommer att leda till tidsödande missförstånd. Det är inte säkert att du når fram med ditt budskap verbalt så prova att skriva ned det istället, då blir det mer struktureret.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

På måndagen är tempot högt och risken är att du blir så pass stressad att du vräker ur dig något åt en kollega som du egentligen inte menar. Här gäller det att kunna svälja det sura äpplet och be om ursäkt. Trots allt är det du som gjort fel från början. Kvällen blir lugnare.

Jungfrun 23/8-22/9

Måndagen blir ganska virrig. Du har en klar plan för vad du vill göra med den här dagen redan från morgonen, men sedan händer det saker som ställer till det för dig. Här gäller det att våga lita på din magkänsla trots att den går tvärt emot din logik.

Vågen 23/9-22/10

Ida är du väldigt drömmande. Du är överallt utom här och nu. En kollega blir väldigt irriterad på dig eftersom hen upplever det som svårt att behålla din uppmärksamhet någon längre stund. Under eftermiddagen ger du utlopp åt din mer kreativa sida.

Skorpionen 23/10-21/11

På måndagen kan du vara lite luddig när du ska instruera personer eller försöker föredla en idé som du har. Du tycker att det är svårt att sätta ord på det du känner just nu och det har med Månen i fiskarna att göra. Kvällen handlar om att avstå något du inte har tid med.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har stora visioner idag men du har svårt att genomför dem när det kommer till rent praktiskt arbete. Just nu jobbar du inte så bra med dina händer, det mesta du tar dig för blir lite klumpigare än vanligt och det skapar irritation hos dig. Fokusera på din styrka istället för din svaghet.

Stenbocken 22/12-19/1

Under måndagen samlar du tankarna för att att rikta din energi framåt. Den här dagen handlar mer om att göra upp planer än att prestera. Det blir en bra men samtidigt krävande inledning på veckan. Ett sms från en vän gör dig både glad och rörd.

Vattumannen 20/1-18/2

På måndagen är du i okänd terräng så en hel del av den här dagen går åt att orientera sig och göra upp en plan för veckan. Som tur är brukar Vattumannen vara ganska flexibel och ha lätt för att passa in i nya sammanhang. Kvällen handlar om familjen och goda nyheter.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det viktigt för dig att förmedla dina tankar verbalt. Merkurius gör dig väldigt pratglad och enkel att ha att göra med. Dagen passar bra för möten och att diskutera teoretiskt arbete. Undvik uppgifter som är pilliga eller kräver ett praktiskt handlag den här måndagen.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons