Dagens horoskop söndag 26/3

25 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Efter en rätt så skakig och dramatisk lördag måste du peppa dig själv och ditt självförtroende. Du vet med hjärnan att du gjort rätt men ditt hjärta säger något annat. Nu gäller det att du övertygar dig själv om att lita på ditt förnuft i det här fallet.

Oxen 20/4-20/5

Även söndagen handlar om naturen och om våren. Även om du kanske inte är ute i skog och mark så försöker du i alla fall att inte vara hemma. Det finns så mycket härliga känslor i dig just nu att du blir lite instängd av begränsade ytor, du vill se liv och rörelse och du vill umgås med dina vänner.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under veckans sista dag händer det mycket. Söndagen är mer social och utåtriktad än lördagen. Idag springer du på en person ur ditt förflutna och det blir ett möte som väcker starka känslor hos dig. Du inser att det här är ett kapitel som inte är avslutat ännu, ni har mer att säga varandra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Idag finns det någon som du har ett starkt behov av att få träffa. Det handlar om att hen är en person som kanske inte alltid finns i ditt liv, men hen ger dig energi varje gång ni ses och idag har du ett behov av just den energin. På sätt och vis representerar hen dina drömmar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en trevlig och väldigt familjebetonad söndag. Oavsett om det är söndagsstek hemma eller släktkalas hos någon faster som gäller så har du fullt upp. Den här dagen påminner dig om varför familj och släkt ät då viktigt för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag ställs du inför ett val som du helst av allt velat slippa. Vad det än handlar om så bör du följa din intuition snarare än din logik. Vanligtvis är logiken Jungfruns starka sida men idag påverkas du både av Fiskarna och Månen vilken gör dig mer intuitiv.

Vågen 23/9-22/10

Du hamnar i en tuff situation där det krävs en hel del skinn på näsan för att inte bli undanskuffad. Du brukar sällan vara särskilt kaxig, men idag gräver du fram ett oväntat kurage som får omgivningen att backa. Ditt sätt att agera ger dig en bonus i form av ökat självförtroende.

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen blir lugn och harmonisk. Du njuter av att inte ha så mycket inbokat utan du kan vara lite impulsiv. Dagen ger uttryck åt din kreativitet och du ägnar den gärna åt en mer konstnärlig eller andlig hobby. På kvällen kan ett samtal väcka starka känslor.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är du lika härligt förtrollande och charmig som under lördagen, men nu väljer du att rikta det utåt istället. En bra dag att träffa nya människor på. Du börjar gärna småprata med personer i köer eller på buss eller tunnelbana. Du är öppen och glad vilket gör att du snabbt knyter an till nya bekantskaper.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag passar du på att höra av dig till vänner och bekanta. Det handlar mer om en uppdatering än om att boka in möten för att ses. Du får den här typen av ryck mellan varven. För dig är det viktigt att hålla kontakten även med personer som du inte umgås i stort sett inte umgås med.

Vattumannen 20/1-18/2

Veckan avslutas väldigt annorlunda mot en vanlig söndag. Dagen bjuder på byråkarti, pappersarbete, lång väntan och om allmänt frustrerande situationer. Som tur är så är du anpassningsbar och brukar kunna hantera den här typen av problem på ett bra sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

På söndagen drar du ned tempot rejält. Idag är det harmoni, god mat och lättja som gäller. En lång och härlig brunch eller en extra lyxig frukost blir ett bra avstamp på det här guldkantade dagen. Kvällen handlar om ett familjedilemma.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons