Dagens horoskop lördag 25/3

24 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag har du orken och energin att ta det samtalet som du skjutit upp så länge. Det handlar om att ställa en vän mot väggen och du vet att hen kommer att gå in i försvarsställning för det gör hen alltid. Idag tvingar du dig själv och din vän in i ett ultimatum som kan äventyra er vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om Oxens närhet till naturen och hur mycket våren betyder för dig. Det handlar inte om det är sol eller snö utan de energier som genomsyrar årstiden och det är vårenergier. Du är gärna utomhus så mycket du kan den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Efter en vecka med starka upplevelser så behöver du hitta tillbaka till din inre balans och det är i stort sett vad den här dagen handlar om. Oavsett om du mediterar, tränar eller bara tar dig ut i naturen för att uppleva ett miljöombyte så blir det en dag som ger din inre glöd tillbaka.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Om gårdagen handlade om energi så handlar den här dagen om bristen på ork. Du varken vill eller orkar göra mer än nödvändigt. Idag är en dag då du lika gärna kan stanna i sängen hela dagen. På kvällen kan skvaller om en kollega få dig att vakna till. Det här är häpnadsväckande nyheter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen är du ute så mycket som vädret tillåter. Har du möjlighet så kretsar dagen kring vinteraktiviteter och frisk luft. Det blir en dag som bjuder på en mental paus från allt vad arbete och vardag heter. Kvällen kretsar kring god mat och stimulerande sällskap.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir en trevlig dag som går fort. Du har många järn i elden utan att för den sakens skull stressa. Du vet hur viktigt det är för dig att ta pauser och njuta av livet. Kvällen ser festlig ut. Du är social och du verkar umgås med många människor på en gång. Kanske en fest eller en middag.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du också utomhus så mycket det går. Oavsett om du ägnar dagen åt snölekar, shopping eller att bara strosa runt så blir det en dag där du suger åt dig av det positiva som finns omkring dig. Det här är en bra dag att umgås med familjen eller väldigt nära vänner.

Skorpionen 23/10-21/11

Lördagen går i samma spår som fredagen, men skillnaden är att du nu riktar din härliga värme mer mot din befintliga vänskapskrets. Det blir en dag som passar för mindre äventyr. Du testar dina gränser och pushar dig själv att göra saker du tycker är lite läskiga.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Om vädret är bra är du gärna utomhus så mycket du kan den här lördagen. Våren i luften gör dig glad och du kan upplevas som lite flirtig av de personer som inte känner dig så väl. Dagen kretsar kring familj eller kring nära vänner och ett firande av något slag.

Stenbocken 22/12-19/1

Är det fint väder hittar man dig utomhus. Det kan var i naturen eller i lite mer stadsmiljö, huvudsaken för dig är att komma ut och andas vårluft. Som de flesta jordtecken blommar du upp när ljuset återvänder och dagarna bli varmare. Idag hör du av en vän som saknar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen handlar om familjen, om ett gemensamt projekt och om att göra saker tillsammans. Det blir en ovanligt bra dag som bjuder på skratt, på reflektion över livet och på massor av värme och kärlek. Kvällen handlar om att förbereda något och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är gärna utomhus idag och går inte det så söker du dig till ljusa miljöer och öppna ytor. Du har ett behov av att få känna dig fri. Idag är familjen eller dina närmaste vänner i fokus. Du gör gärna aktiviteter som alla kan vara med på. Nyckelordet den här lördagen är gemenskap.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons