Dagens horoskop fredag 24/3

23 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det blir en härlig men kanske en lite dyr fredag. Du spenderar en hel del pengar på onödig lyx, men så här i samband med lön känner du att du måste unna dig lite. Dagen handlar även om vänskap och om nöjen. Kvällen rolig, social och lite flirtig.

Oxen 20/4-20/5

Du är nästan lite busig den här fredagen. Det sprudlar av charm och en barnslig framtoning i ditt tecken just nu och det genomsyrar nästan allt du tar dig för. På jobbet blir dina kollegor både glatt överraskade och kanske lite chockade av ditt uppsluppna beteende.

Tvillingarna 21/5-20/6

Fredagen handlar om ny energi och om att kunna fokusera på rätt saker. Periodvis kan du ha svårt för att koncentrera dig på det du håller på med här och nu. Dina tankar tenderar att vandra iväg. Idag har du inte det problemet och det gör dig väldigt produktiv.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På arbetet blir det här en aktiv dag som går fort. På kvällen väntar roliga nyheter och fest. Du vill omge dig med människor, få nya intryck och bara ha lite kul. Det blir en sen, glittrig och minnesvärd fredagskväll. Ett möte gör ett starkt intryck på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Redan på fredagen som är det helgstämning hos dig. Du tar mentalt ledigt redan från lunch och framåt, allt som görs efter det är i princip rutiner. Kvällen handlar om familjen, det kan vara fredagsmys eller kanske ett firande av en familjemedlem.

Jungfrun 23/8-22/9

Det finns lugn och harmoni i ditt tecken den här dagen. Du njuter verkligen av vårkänslorna som yr i luften, det ger dig energi och livslust. Under den här dagen får du en fin komplimang av en kollega. Du känner dig både uppskattad och tilldragande.

Vågen 23/9-22/10

Under de närmaste dagarna efter vårdagjämningen finns det en viss typ av energi i luften som gagnar dig lite mer än andra tecken. Du passar omedvetet på att vara ute så mycket som möjligt idag för att du känner att det ger dig något. På kvällen möter du en fängslande person.

Skorpionen 23/10-21/11

På fredagen får dina kollegor möta något så ovanligt som en sprudlande Skorpion. Du kan vara positiv, men du är sällan bubblig av energi så som du är idag. Idag är en bra dag att möta nya vänner och knyta värdefulla kontakter. Du är charmig, verbal och väldigt övertygande.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är betydligt lugnare idag än igår och det beror på att jord har en dämpande inverkan på din rastlösa energi. Idag är det familj eller nära vänner som gäller. Du umgås gärna med dina nära över god mat, i en trevlig miljö. En kväll som gjord för fredagsmys eller en parmiddag.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du ovanligt harmonisk. Det finns ett lugn och en säkerhets hos dig som väcker beundran. Den här dagen utför du ditt arbete snyggt och metodiskt. Kvällen tillbringar du med fördel tillsammans med dina vänner. Du går gärna ut om du kan, du behöver få se lite nya människor omkring dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om familj eller nära vänner. Du spenderar mycket tid med dem idag. Det kan vara att ni inte kommer att ses på ett tag eller att du vet att du kommer jobba mycket framöver och vill passa på och njuta lite nu när du har chansen.

Fiskarna 19/2-20/3

Är du ledig den här fredagen passar du på att skämma bort både dig själv och dina nära lite extra. Arbetar du så kan du mycket väl överraska kollegorna med en fredagsfika. För dig handlar den här dagen om att ta hand om både dig själv och din omgivning lite extra.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons