Dagens horoskop torsdag 23/3

22 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Det finns glädje och skratt i ditt horoskop idag. Torsdagen för med sig hoppfullhet och en känsla av lätthet. Dagen handlar också om att få fram din kreativitet och om att våga chansa lite. Kvällen blir intressant och lärorik.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen skänker dig en rejäl dos med både vilja, mod och ork. Idag går Månen in i ditt tecken samtidigt som det nyligen varit vårdagjämning och det banar vägen till förändringar och nystart. Du vågar följa en dröm som du har eftersom det känns som tiden är rätt för den.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen står för samarbete, för kreativitet och för att våga testa gränser. Så här efter vårdagjämningen är det mycket som står och väger i ditt liv står och väger i ditt liv. Det kan vara idag som du fattar det avgörande beslutet i vissa frågor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

På torsdagen väntar nyheter om förändringar på din arbetsplats. Det kan beröra dig direkt med det kan också vara saker som påverkar på längre sikt. Hur du tar emot de här nyheterna beror lite på hur säker du känner dig i din roll på jobbet. Kvällen handlar om fysisk aktivitet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om jämvikt, harmoni och om att må bra. Det här är en dag som symboliserar pånyttfödelse och det är den typen av kraft som kommer in i ditt horoskop. Du känner mer hopp om framtiden än du gjort på länge. Kvällen blir ett uppvaknande.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag får du ett svar på en fråga som du ställt och till din stora besvikelse så blir det inte alls som du tänkt dig. Även om du möts på halva vägen så är resultatet långt ifrån tillfredsställande. Du biter ihop eftersom du vet att det finns möjligheter lite längre fram i vår.

Vågen 23/9-22/10

Hela torsdagen handlar om balans mellan ljus och mörker vilket gör det här till den perfekta dagen för dig. När naturen är i samklang så mår du som bäst. Du hämtar både energi och ett lugn från din omgivning och det märks i allt du tar dig för den här härliga dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag vibrerar luften av positiva energier som sprider sig genom hela zodiaken, men påverkar de mer mottagliga tecknen mest. Du känner av förändringarna som ligger i luften och du gör upp framtidsplaner. Den här dagen passar bra att be om löneförhöjning eller söka en ny tjänst.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är lite som en travhäst inför start idag. Det finns något rastlöst, nervöst hos dig som handlar om att du bara vill komma iväg. Det är en grundläggande känsla av att vara i ett race och att du måste komma först till mållinjen. Den här rastlösheten kan färga av sig på ditt humör och göra dig retlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag drar du i nödbromsen. Det har helt enkelt varit för mycket de senaste dagarna och både din kropp och ditt psyke protesterar. Vad du kan göra är att göra upp realistiska förväntningar på dagen, ta långa raster och njuta lite. På eftermiddagen får du ett erbjudande som rör din framtid.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag stöter du på problem som kan kullkasta allt arbete du lagt ned på ett visst projekt den här veckan. Du börjar tvivla på dig själv men du har en partner eller en vän som kan få dig att se hur du kan vända det här bakslaget till en framgång. Kvällen bjuder på en överraskning.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag tar du farväl av en person eller ett kapitel av ditt liv. Det blir lite vemodigt men du vet samtidigt att det också är början på ett nytt och spännande äventyr. Du upplever mycket känslomässig turbulens den här dagen men också en grundmurad tro på att du gör det som är rätt för dig.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons