Dagens horoskop onsdag 22/3

21 mar, 2023 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Idag står du i valet eller kvalet om du ska konfrontera en kollega som ständigt orsakar dig irritation. Ert största problem är att ni är väldigt olika, men det handlar också om att personen ifråga gillar att pusha gränser och idag går hen helt enkelt för långt.

Oxen 20/4-20/5

Oxar älskar lyx och det överflödiga och idag är det en dag då du kan skämma bort dig själv rejält. Har du möjlighet tillbringar du hela eller delar av dagen utomhus. Närheten av naturen ger dig en extra energiboost. På eftermiddagen spenderar du en hel del pengar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag pratar du med en vän som utan förvarning erkänner något som hen gjort dig utan att du vet om det. Det här blir något av ett uppvaknande för din del. Du inser att du varit ganska naiv när det kommer till personen ifråga. Från och med nu kommer du inte vara lika lättlurad.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Kräftan 21/6-22/7

Det börjar sippra in energi i ditt tecken och det är viktigt att ta till vara på den på rätt sätt. Bara för att du börjar bli lite piggare ska du inte tro att du kan ta igen allt du inte hunnit med i början av veckan. Du måste fortfarande ha rimliga krav på dig själv. En kollega eller bekant flirtar lite med dig idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Onsdagen handlar om vad du vill och hur du ska få till det både privat och på jobbet. Lejonet kan vara rätt så egocentrisk och idag har du flera indikationer på att du sätter dina egna intressen framför andras. Det behöver inte vara negativt, ibland kan den här typen av driv vara det bästa för dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Idag kan det hända att du får en snilleblixt som du vill presentera för en eller flera chefer. Det finns en risk att du är lite före din tid och att dina chefer inte förstår vart du är på väg i din vision. Ha tålamod din tid kommer snart. På kvällen träffar du vänner.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen sätts dina talanger att medla på prov. Du har två personer på jobbet som båda har bra idéer och som skulle må bra av att samköra dem men som båda är något av ensamvargar. Det är där du kommer in i bilden. Du lyckas få de här personerna att inse fördelen med ett samarbete.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Den här dagen bjuder på en upprörande och oväntad händelse. En kollega slänger dig bokstavligt under bussen när ett gemensamt utfört fel upptäcks. Du blir så förvånad att du inte ens försvarar dig, men som Skorpion har du ett långt minne och det här kommer du inte att glömma.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen handlar om att finslipa detaljer, ett ganska tålamodsprövande uppgift som du vanligtvis undviker. Idag har du inte bara rätt inställning utan också orken att genomför dina planer metodiskt. Kvällen handlar om fysisk aktivitet och om att ge utlopp för din energi.

Stenbocken 22/12-19/1

Även onsdagen är fullbokad och delvis stressig. Tänk på att du sällan levererar bättre när du stressar, tvärtom. Ta en sak i taget, gör listor som du kan beta av, då fungerar du som bäst. Kvällen bjuder på ett intressant möte som kan leda till en liten vårflirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag genomför du mycket av det som du lagt grunden till i början av veckan. Det blir en bra och produktiv dag som ger dig massor av positiv energi. Idag får du också detaljer rörande en resa. Kvällen handlar om att stötta en ung släkting genom råd och praktisk hjälp.

Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen handlar om att jobba mot en deadline, något som du tycker är jobbigt. Ofta när du har en tidsgräns tenderar du att bli mer osäker och börja gå in och ändra på saker som du redan är klar med. En kollega kommer till din räddning och stoppar dig från onödigt extraarbete.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons