Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop söndag 19/3

19 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Söndagen blir raka motsatsen till lördagen. Den bjuder på stillsammare och mer lågmält sociala nöjen. Idag besöker du gärna en äldre släkting eller vän. Hens livserfarenhet och visdom gör att du alltid känner dig trygg med att fråga hen om råd även om det är väldigt personligt.

Oxen 20/4-20/5

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

På söndagen umgås du gärna med en vän eller en yngre familjemedlem/släkting. Det blir en mysig och ganska stillsam dag som bjuder på god mat, skvaller och kanske lite shopping. Nu när vårkänslorna börjar komma fram vill du gärna förnya din garderob.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Söndagen bjuder på lite variation. Du har omgett dig med en mängd projekt i hemmet som du påbörjat men inte blivit klar med. Under dagen träffar du en vän som har problem i sin relation. Du förstår varför de här problemen uppstått, men din vän vägrar att se sanningen eftersom den gör ont.

Kräftan 21/6-22/7

Du verkar inte ha något inbokat den här söndagen vilket gör dig mer flexibel än vanligt. Det blir en härlig dag där du unnar dig det lilla extra. Det kan vara en brunch med dina vänner, ett par timmar med en hobby som du älskar eller kanske köper du dig något du velat ha länge.

Lejonet 23/7-22/8

Under gårdagen dök det upp information om en vän och nu står du valet och kvalet om du ska berätta för hen eller inte. Vad du bör fråga dig själv är om din vän kan förändra situationen eller om hen mår bättre av att veta än att vara oviss. Är svaret nej bör du hålla tyst.

Jungfrun 23/8-22/9

Söndagen kretsar kring inre och yttre välbefinnande. Du tar hand om dig i allt från hur länge du sover till vad du stoppar i dig och hur du tränar. Söndagen blir en stillsam oas i ett ganska tempofylld vardag. På kvällen passar det bra att träffa en släkting.

Vågen 23/9-22/10

Även den här dagen är helt eller delvis dedikerad det löfte som du givit en vän eller släkting. Idag är du mer positiv eftersom gårdagen löpte på bra. Även söndagen blir rolig och givande. På kvällen unnar du dig att vara lat och att äta gott.

Skorpionen 23/10-21/11

Söndagen blir på sätt och vis en fortsättning på din härliga lördag. Har du möjlighet är du gärna utomhus lite mer den här dagen. Frisk luft och gärna lantliga miljöer får dig att slappna av och tränga undan alla oro. Kvällen handlar om ett ekonomiskt beslut.

Skytten 22/11-21/12

Något under lördagen fick dig att minnas en vän som du varken sett eller hört av på evigheter. Du drabbas av nostalgi och saknad, både för det ni två hade tillsammans men också för det du själv en gång var. Idag kontaktar du din vän för att återuppliva gamla minnen.

Stenbocken 22/12-19/1

Även på söndagen fattar du en hel del beslut och det beror på att det inte finns någon tillgänglig som kan hjälpa dig eller styra upp situationen. Du märker till din glädje att ditt initiativ inte bara är uppskattat, du är väldigt bra på det du gör och det märks på resultaten.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen är du gärna ute om det går. Du verkar umgås med familj och släkt den här dagen. Är det fint väder kanske det blir lite vinteraktiviteter och korvgrillning, annars är en kort promenad och gofika ett bra alternativ för att sätta guldkant på den här söndagen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag går du in i dig själv och fokuserar på din själsliga utveckling. Av alla tecken i zodiaken är Fisken den som mest medvetet söker i sitt inre och utforskar den potential du har inom dig. Det blir en skön dag som ger dig lugn och harmoni. En bra avslutning på en intensiv veck.