Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop lördag 18/3

18 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Håller du på med en idrott eller en annan fysiskt utmanande hobby så kommer den här dagen kretsa mycket kring prestation. Det kan handla om vad du själv uppnår för resultat men det kan också röra ett lag eller en grupps gemensamma insats.

Oxen 20/4-20/5

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

På lördagen blandar du lite nytta med nöjen. Du har en del som du vill göra hemma men du tar dig också tid att träffa vänner eller släktingar. Den här dagen tycks delvis handla om en fest eller ett firande. Du njuter av att umgås med dina nära och kära.

Tvillingarna 21/5-20/6

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Det blir en härlig lördag som bjuder på fysisk aktivitet och utomhusvistelse. Du slappnar av och kan helt gå upp i nuet. Den här dagen tillbringar du gärna med vänner eller med din familj. Kvällen handlar om att ha kul och om att kunna släppa loss.

Kräftan 21/6-22/7

Den här dagen tycks handla om en sammankomst med familj eller en större del av släkten. Även om du tar dig tid att träna eller göra något annat under delar av dagen så tycks det mesta kretsa kring släkt, familj och att umgås. Det blir en bra dag.

Lejonet 23/7-22/8

På lördagen finns det mer eld i ditt horoskop. Du är utvilad och laddad för en kväll tillsammans med vänner. Oavsett om det handlar om en privat fest, en middag eller en utekväll på stan så blir det roligt med väldigt sent. På kvällen får du höra lite kontroversiella nyheter.

Jungfrun 23/8-22/9

Oavsett om du är ledig eller jobbar den här helgen så handlar lördagen om att ha kul. Det blir en dag och en kväll där du släpper loss och vågar lite mer än vanligt. Du tar ut svängarna rejält vilket kan förvåna vissa av dina vänner. Du brukar inte vara så här frisläppt.

Vågen 23/9-22/10

Du är lite irriterad på dig själv för att lovat att ställa upp på något som du inte har det minsta lust till den här helgen. Eftersom du inte har några ursäkter till att inte infinna dig så biter du i det sura äpplet och dyker upp. Trots allt blir det en trevlig och givande dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Helgen bjuder på miljöombyte och på härliga upplevelser. Även om du bara gör små utflykter i din närmiljö så ger den här dagen dig energi och glädje. Det handlar inte så mycket om vad du gör som med vem du tillbringar dagen med. en överraskning väntar till kvällen.

Skytten 22/11-21/12

Du har mycket som du ska hinna med den här lördagen och du går efter ett väldigt tajt schema. Frågan är om du kommer att hinna med allt du planerat. Som vanligt kan din tidsoptimism slå tillbaka på dig. Kvällen ser glittrande och social ut. Den bjuder på spännande möten.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag tar du flera uppskattade initiativ och det kommer att hjälpa dig både på jobbet och privat. Solen driver på dig och får dig att tänka mer på din framtid och din karriär. Kvällen handlar om en gemensam och rolig aktivitet tillsammans med en större grupp.

Vattumannen 20/1-18/2

Under lördagen fokuserar du antingen på en hobby eller ett projekt som du driver privat. Det blir en trevlig, social och kreativ dag. Kvällen bjuder på hemmamys med familjen eller kanske en middag med vänner. Oavsett så är det god mat och trevlig konversation som gäller.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag är det en möjligheternas dag, särskilt när det kommer till relationer. Vattumanens expanderande energi blandat med Månens känslomässiga påverka gör dig mer öppen och intresserad av ett annorlunda äventyr. En omtumlande dag både för singlar och för dig med ett förhållande.