Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop fredag 17/3

17 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir en av de roligaste dagarna den här veckan. Du får möjlighet att blomma ut och du strör din chem omkring dig. Idag får du även en konstruktiv feedback från din chef, försök att ta till dig den. Kvällen ser ut att kunna bjuda på fest eller andra nöjen.

Oxen 20/4-20/5

Av någon anledning har du längtat väldigt mycket till just den här fredagen. Det blir en dag som försvinner fort men en kväll som du ska minnas länge. Hela den här fredagen handlar om möten, om upplevelser och om att bejaka din inre passion.

Tvillingarna 21/5-20/6

På fredagen tackar du nej till något som du egentligen tänkt ställa upp på men som du inte vill göra. Du har kommit till den insikten att det inte är värt mödan. Under den här dagen flirtar du en hel del med en kollega som du är attraherad av. Det kan orsaka känslomässiga problem om du är i en relation.

Kräftan 21/6-22/7

Du är på riktigt festhumör den här fredagen och det glittrar verkligen om dig. Det blir en härlig dag där du hinner med både nytta och nöje. En kollega som länge försökt bli bättre vän med dig kan ta ett för hen ovanligt initiativ den här dagen.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en bra dag då du suger till dig den information du får. Du har en härlig inställning till det mesta och du är nyfiken på att lära dig nya saker. Kvällen ser social men ganska lugn ut. Efter en lång vecka myser du gärna hemma tillsammans med människor du gillar.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen blir den lättsammaste dagen den här veckan. Även om det är mycket att göra på jobbet så är stämningen en annan. Du har roligt och du är charmig idag. Många kollegor blir förtrollade av din varma humor och din intelligens. Kvällen handlar om nöjen.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det full fart från morgon till kväll. Här gäller det att vara utsövd och att hänga med i svängarna. Det roliga med den här dagen är att den utmanar din kreativitet och ditt sätt att tänka. Även kvällen handlar om att bejaka din konstnärliga sida.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handlar om moral och etik på olika sätt. Du har hamnat i en knepig situation som utmanar din integritet och din etik. Du brinner för något samtidigt som du vet att om du ska kunna fortsätta i den här riktningen så måste du offra några av din principer, frågan är om du är villig att göra det.

Skytten 22/11-21/12

Fredagen handlar till stor del om trygghet, rutiner och att skapa lugn i kaoset. Det blir en bra dag som går i lagom tempo. Du får tid att avsluta det du påbörjar så du går in i helgen med en känsla av att vara klar med arbetsveckan. På kvällen stannar du gärna hemma och myser.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen bjuder på många skratt och en härligt positiv stämning. Dagen blir lättsam men kanske inte så effektiv som din chef hade önskat. Idag visar du dock hur självgående och duktig du är. Kvällen bjuder på en flirt och på starka känslor.

Vattumannen 20/1-18/2

På fredagen ökar stressen ytterligare och du märker att ditt humör sjunker i samma fart som arbetstakten ökar. Här är det bra att vara ärlig mot dina kollegor och förklara hur du känner dig. Kvällen blir en härlig kontrast till dagen. Då kan du slappna av och njuta av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om att fokusera på detaljer och om att hinna klart. Du verkar ha något roligt planerat den här eftermiddagen och kvällen. Du känner dig ovanligt social och glad idag. Det finns en lätthet i ditt tecken som inte funnits där på länge. Kvällen blir minnesvärd.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud
NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken