Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop torsdag 16/3

16 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Idag tilldelas du en ny grupp eller lite annorlunda uppgifter som gör att du får en möjlighet att umgås med nya människor på jobbet. Det här blir en riktig energikick för din del och du njuter verkligen av både miljöombytet och den sociala aspekten.

Oxen 20/4-20/5

Oavsett om du är ledig eller arbetar så flyger den här torsdagen iväg. Det kan vara för att det är mycket att göra, men det kan också handla om att du arbetar med så intressanta saker just nu att du glömmer både tid och rum. Försök vara lite fysiskt aktiv på kvällen.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

På torsdagen står du inför ett val. Du kan antingen göra en uppoffring och ta de tråkiga bitarna på jobbet så att dina kollegor slipper undan eller så kan du helt enkelt göra ditt bästa för att slipp ifrån själv. På kvällen unnar du dig lite härlig lyx så här i vardagen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop just nu. Du har många olika projekt på gång på jobbet men du arbetar inte hårdare än att du kan ta dig tid att vara social och umgås med dina kollegor. Den här dagen kan passa bra till en spontan aw eller en social middag.

Lejonet 23/7-22/8

Idag förändras ditt horoskop från att handla om att prestera till att mer fokusera på lärandet. Der verkar som de närmaste dagarna bjuder på en hel del tillfällen att öva på nya saker. Det kan vara att du deltar i en kurs eller att du får nya uppgifter på jobbet.

Jungfrun 23/8-22/9

Har du ett förhållande kan du ha problem. Du är väldigt attraherad av en person som inte är din partner men du försöker intala dig själv att det bara rör sig om vänskap. Som singel är förutsättningarna bättre, men du ljuger fortfarande för dig själv om dina känslor.

Vågen 23/9-22/10

Efter en tuff inledning på veckan så blir torsdagen en härligt varm dag som bjuder på många skratt. Du unnar en pratstund med dina kollegor, lite längre kafferast och ett långsammare tempo. Kvällen blir också social. En spontan aw eller en fika med en vän kan avsluta dagen.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag är du aktiv både på och utanför jobbet. Du flyger fram och det är många som lyfter på ögonbrynen åt din nervösa energi. Under dagen möter du en ny kollega som imponerar på dig med sin integritet och sin värme. Det här är en person du vill lära känna.

Skytten 22/11-21/12

Torsdagen går lite i samma anda som onsdagen. Det finns ett lugn men också en självsäkerhet hos dig som inte funnits där tidigare. Det är som om din styrka växer i samma takt som ljuset återvänder. Idag kan en konflikt med en kollega eskalera om du inte ser upp.

Stenbocken 22/12-19/1

Om gårdagen handlade och din privata utveckling så fokuserar torsdagen på dina mål när det kommer till ditt arbete. Det kan vara ett medarbetarsamtal eller bara en chef som vill hör lite om hur du tänker på din karriär. Kvällen tycks handla om att träna.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det mycket som ska hinnas med och det gäller att samarbetet över gränserna fungerar på ett smidigt sätt. Din erfarenhet av den här typen av samarbete är inte direkt positivt, men du gör ditt bästa för att hitta kompromisser som passar alla.

Fiskarna 19/2-20/3

På torsdagen tar du dig tid att hjälpa en ung vän eller släkting som har råkat ut för ett ganska annorlunda problem. Din erfarenhet och din positiva inställning fungerar lugnande och uppmuntrande. Du är en person som vet precis vad du ska säga i sådana här situationer.