Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop onsdag 15/3

15 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Onsdagen bjuder på många ny möjligheter men det gäller att du vågar ta för dig även om det innebär att du drar blickarna till dig i ett nytt sammanhang. Som Vädur älskar du vanligtvis att testa nya utmaningar men just nu har du en påverkan från Kräftan som kan göra dig lite mer försiktig.

Oxen 20/4-20/5

Du har av en slump upptäckt något om dig själv och om din historia. Idag får du tillfälle att forska vidare i den här informationen och en helt ny värld rullas upp. Det blir också en mysig dag som bjuder på spännande möten och inspiration.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

på onsdagen känner du dig lite mer stabil humörmässigt men du är fortfarande tankspridd. Du har hört nyheter om någon eller något som gör dig oroad. Kanske kan det vara bra att bolla de här tankarna med en vän. Du kanske får lite perspektiv på dem.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra dag där du både kan vara effektiv och kreativ på samma gång. Månen ger dig inspiration på bästa tänkbara sätt. Under dagen hör du av dig till en vän som du saknar. Du vill gärna försöka få till en date så snart som möjligt.

Lejonet 23/7-22/8

På onsdagen sku du instruera eller vägleda en kollega och det kan hända att det blir lite jobbigt eftersom personen ifråga har väldigt svårt att ta direktiv. Hen tycker att du lägger dig och du tycker att hen inte lyssnar. Sanningen ligger någonstan mittemellan.

Jungfrun 23/8-22/9

Efter stöket igår så ligger du efter med en hel del arbete och det blir till att rappa på för att hinna med. Jungfrun är ingen vän av stress eller högt tempo så du tycker troligtvis att dagen är jobbig. Kvällen handlar om att uttrycka sig kreativt och det får dig att blomma ut.

Vågen 23/9-22/10

Idag sätter du dig ned och samtalar med en chef. Det kan vara ett medarbetarsamtal eller bara ett spontant möte om din framtid. Du tycker att den här typen av samtal kan vara lite skrämmande samtidigt inser du hur viktiga de är för din karriär.

Skorpionen 23/10-21/11

Onsdagen blir också mer fysisk än teoretisk även om det kan smyga sig in ett och annat möte den här dagen. Du har mycket du vill hinna med så det gäller att du är strukturerad vilket inte alltid är din starka sida. Du brukar ofta välja att ta saker lite som de kommer.

Skytten 22/11-21/12

Under onsdagen och torsdagen går Månen in i Stenbocken och det skapar ett känslomässigt lugn och mindfulness hos dig. Du lyckas styra din rastlösa energi till kreativitet och glädje vilket påverkar den här dagen positivt. Kvällen passat bra till stillsamma övningar som yoga eller meditation.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du nya förutsättningar som har med ett kommande mål att göra. På sätt och visa är det här det bästa som kan hända dig. Du jobbar friare samtidigt som du får stöd både ekonomiskt och med råd och tips. Det underlättar när du idag sätter mål för våren.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag fattar en chef ett synnerligen kontroversiellt beslut och det kommer att väcka många starka känslor. Även om det här beslutet är väntat så skapar det en hel del protester och debatt. Du står lite mittemellan. Du förstå syftet med beslutet och tvånget bakom det, men du håller inte med.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag fattar du ett ekonomisk beslut som kommer att påverka dig under en bra tid framöver. Det här är inget lätt beslut att ta, men du känner en skyldighet både mot dig själv och dina nära att visa att du är kapabel till den här typen av förändringar. Du anpassar dig helt enkelt.