Dagens horoskop ELLE

Dagens horoskop tisdag 14/3

14 mars, 2023

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen kan du få syn på eller få ett erbjudande om ett extrajobb eller en annan möjlighet till extra inkomst. Det här är helt klart intressant men det beror till viss del på vart du befinner dig i livet just nu. Har du familj och barn kan det bli svårt att få ihop livspusslet.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen verkar sjukdomar på jobbet försätta dig i en lite knivig sits och du tvingas jobba för två. När det är så här tuffa dagar ska du vara extra noggrann med att ta en paus och att äta. Du behöver energin och du behöver kunna tänka klart. Kvällen blir betydligt lugnare.

NYHET: Veckans horoskop – så blir veckan för ditt stjärntecken

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra inledning på tisdagen där du får mycket gjort och är väldigt målinriktad. Tyvärr så händer det något under dagen som gör dig disträ och tankspridd. Idag finns det risk att du hamnar i en konflikt med en familjemedlem eller kollega.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
1:47

Efter reklamen: Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

(1:47)

Slå på ljud

Kräftan 21/6-22/7

Det är vår i luften och det märks både på dig och din omgivning. Den här dagen tycks kretsa kring förälskelse eller passion. Det är oklart om det är du eller någon annan som känner så här starkt, men du finns i alla fall mitt i händelsernas centrum.

Lejonet 23/7-22/8

Vissa personer upplever dig som väldigt frågvis just nu medan du själv tycker att du bara är lite nyfiken på ett charmigt sätt. Du börjar ana att din charm inte helt går hem när du märker irritation hos vissa personer. Kvällen blir aktiv och rolig, du tycker att det är skönt att röra på dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Under tisdagen verkar du köra fast med en uppgift eller ett projekt på jobbet. Du inser att du tänkt fel och det troligaste är att du får göra om allt från början. Det stressar upp dig. På kvällen ägnar du dig åt en hobby eller träffar en vän som motvikt mot den jobbiga dagen.

Vågen 23/9-22/10

Även om du är lite piggare idag så är det fortfarande full fart. Du har mycket ansvar som du måste axla på arbetet och det finns ingen eller väldigt få personer som har kompetensen att hjälpa dig. Kvällen blir rolig och intensiv, du ägnar den åt idrott eller träning.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag byter du ut pappersarbete och teorier mot att arbeta med händerna. Du gillar att kunna begrava dig i fysiskt krävande uppgifter. Det får dig att fokusera på nuet och tankarna vandrar inte lika mycket. Kvällen handlar om välgörenhet eller en tjänst.

Skytten 22/11-21/12

Idag väntar nyheter och om du upplever dem som bra eller dåliga beror till viss del på dina förväntningar. Det här är något som kan påverka och förändra strukturen i din vardag och de dig den förändring som du vill ha just nu. Kvällen bjuder på roliga aktiviteter.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag gör du saker på ditt sätt men du improviserar också en hel del vilket inte alls är karaktäristiskt för ditt tecken. Vanligtvis lever du efter dina listor. Under eftermiddagen är det en kombination av aktivitet och socialt umgänge som gäller.

Vattumannen 20/1-18/2

Även tisdagen testar ditt tålamod både med att du tvingas resa över mentala blockeringar men också genom att ta dig fysisk från och till olika platser. Du tänjer på dina värderingar samtidigt som du faktiskt får mycket glädje av allt det nya du tar in.

Fiskarna 19/2-20/3

Tack vare att Månen samarbetar med den praktiska livfulla Skytten hittar du innovativa lösningar på stökiga problem. Du har en målmedvetenhet och framförallt ett fokus som hjälper dig framåt. Idag kan du av misstag råka höra en konversation som inte var ämnad för dina öron.